9
Assalamualaikum

Masih lagi menjadi tanda tanya apabila di facebook tadi,ada kawan aku post yang johor akan bertukar cuti dari Sabtu dan Ahad,bertukar kepada Jumaat dan Sabtu mulai tahun hadapan 2014

Tapi berita itu tak sahih lagi sebab punca dari mana kenyataan itu belum dikenal pasti.
kalau betul pun aku tak kisah..Sama je...

Masih mencari kesahihan tentang cerita ini..kalau korang tengok facebook dah ramai juga yang post tentang nie,Cuma kenyataan tu bukanlah sesuatu kenyataan yang betul betul pasti..

Kita nantikan sahaja..

Post a Comment

  1. bagus la mcm ni sng hari jumaat org lelaki nak p smyg kan

    ReplyDelete
  2. A'ah. Ramai yang post tp fb kesultanan johor kata takda tetapan apa pun lagi.

    ReplyDelete
  3. Ada baca tadi cam kompem jer ... Isshhh ...

    ReplyDelete
  4. BGS LA..KALAU boleh smua negeri buat mcm 2 pon bgs

    ReplyDelete
  5. dah sama seperti negeri pantai timur dan kedah pula.. bagus juga begitu..

    ReplyDelete
  6. Lebih baik mcm tu.. kembali spt ke asalnya. Dulu sewaktu sy sekolah, johor mmg cuti jumaat & sabtu.. senang, x terkejar2 utk solat jumaat & boleh pergi masjid dgn ayah & adik beradik lelaki bersama.. khamis mlm jumaat pun seronok ke masjid sekeluarga & boleh balik lewat sbb jumaat cuti.. bagus mcm tu.. :)

    ReplyDelete
  7. nanti bila tukar mesti ramai yg kekok..hahaha..

    ReplyDelete
  8. Ada kebaikan dan ada juga kelemahannya. Kebaikan, lelaki senang nak pergi sembahyang Jumaat, kelemahan, bila sistem tak sekata seluruh Malaysia, perhubungan tu susah, amcam saya hanya dapat berurusan 4 hari sahaja dengan state yang cuti hari Jumaat dan Sabtu, agak menyukarkan

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top