Keywords

11:29

Assalamualaikum

Harap keyowrds nie boleh hilang dari blog nie..Pelik kenapa diorang cari nie.

Nuffnang
keywords di Nuffnang

pageviews
Pageviews dari blog...



Jemput Join Mini GA saya : "Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B"




You Might Also Like

18 Orang Komen

  1. Hahahaha. Macam2 la kan keyword dia. Atas sekali paling takut didengar tu...

    ReplyDelete
  2. lol mcm mna boleh jdi mcm tu, emm

    ReplyDelete
  3. keywords memang yang pelik pelik je yang dicari

    ReplyDelete
  4. kenapa keywords pelik tu?abaikan je kak

    ReplyDelete
  5. aiyoo apa pelik2 nya keyword dia..

    ReplyDelete
  6. wow, bhya keyword2 yg ada tu ..

    p/s : macam kaya je, hahahaa ada gak keyword mcm ne erk :)

    ReplyDelete
  7. haiyaaa.. bnyak hit pulak ooo.. hahaha.. mungkin ada post yg berkaitan kot.. =D

    ReplyDelete
  8. itu la..entah apa2 la dorg ni tau..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

.

Like us on Facebook