14
Assalamualaikum


mysumber





Bagi korang yang mencari cari lagu yang dimainkan dalam Slot Akasia di TV3 sekarang nie,aku listkan dibawah nie occay

Rindukanlah – Encik Mimpi
Sandiwara Cinta  - Republik
Curiga – Malisa J feat. Sabiq
Aku Jatuh Cinta – Tompi
Pencuri – Mark Adam
Bukan Pacarmu – Tompi
Menghujam Jantungku – Tompi


Sedikit Sinopsis Drama Playboy itu suami aku
drama tv3 playboy itu suami aku sinopsis playboy itu suami aku drama tv3
sumber :mysumber
Sinopsis: Playboy Itu Suami Aku

Bila dah selalu balik awal nie,terjerat jugak dengan cerita nie...layan...




Post a Comment

  1. alal..tak suka la citer ni..hihihi

    ReplyDelete
  2. banyak penyanyi baru ker.. fiza tak tahu la kak.. baca sini br tahu.. ngeee...

    ReplyDelete
  3. aefa tak layan cite ni. tp aefa layan lagu EM tu :D

    ReplyDelete
  4. akak tengok jugak erk? yey ade geng. cuma tu la..lakonan pelakon utama kurang mantap. semangat nak tengok drama ni menjunam jatuh. semalam lgsg x tengok. sayangnya kan, jln cerita bez...tp lokanan kurang menarik penonton. myb part klimaks kot rating ni akan naik...hope mcm tu la

    yumida ske lagu encik rindu tu..bez sgt melodi dia

    ReplyDelete
  5. ika tengok tak sampai lima minit lepas tu terus masuk bilik, tak berminat dengan ceritanya hukhuk

    ReplyDelete
  6. byk penyanyi bru yg sy tak knl skang nih..plakon drama nih pun sy tak knl..huhuhu

    ReplyDelete
  7. suka lagi encik mimpi tu.. huhu.. biarlah org lain cakap tak best, shad layan jugak.. huwaa.. :)

    ReplyDelete
  8. lagu sandiwara cinta tu my favourite kak...

    ReplyDelete
  9. lagu sedap tp cite xbest..laki die kn playboy pttnye hensem tp xse hensem kite pn

    ReplyDelete
  10. x penah lagi dgr smua lagu2 tu..haha.. tp ramai suka lagu encik mimpi tu kan? nak dgrlah nanti..

    ReplyDelete
  11. aiza tengok sekejap-sekejap je cerita ni kak..

    ReplyDelete
  12. Cuba layan lagu LOVE - michael buble

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top