22
Assalamualaikum

Selepas habis seminar dr.azizan, aku ngan en.husband serta seorang lagi kawan aku pi cari kedai makan berhampiran hotel.Memang kami semua tak sempat nak sarapan pagi tadi.Dari rumah memang dah lambat la.Sampai je dah mula start pendaftaran dan masuk dewan.

Risau takut ketingaalan, kitorang pun menunggu sampai la seminar tu habis.Teguk mineral water je dalam seminar tu.

Sebelum balik, aku ngn en.husband sempat pi cuci mata dekat Aeon permas jaya.Lepas penat pusing pusing, belek sana sini, sempat sambar sehelai seluar untuk en..husband.
Aku????..sempatlah belek2 handbag..gila handbag la katakan..tapi tak beli, sebab tau budget untuk beli beg takde..

Last last lepak dekat oldtown..moh layan gambar nie..



Nite..sorry ea tak sembqng nak blogwalking hari nie.

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. oh ada juga kawan Ros yang pergi seminar tu tadi.. kat regency hotel jb kan?

    ReplyDelete
  2. oh ada juga kawan Ros yang pergi seminar tu tadi.. kat regency hotel jb kan?

    ReplyDelete
  3. Seminar dr.azizan mr fullhouse kan.. dulu dia buat kat sini ramai giler org join.... =D

    ReplyDelete
  4. best akak dapat dating dengan en. hubby.. :D

    ReplyDelete
  5. kak ida , kecik la gmbar . tak puas tengok makanan tu hikhik ^_^

    ReplyDelete
  6. salam ahad aida..guna BB so ltd BW sekarang..

    ReplyDelete
  7. blh la share tips drp dr. azizan ...

    ReplyDelete
  8. kte sgt suke white coffee n french toast dye!

    ReplyDelete
  9. lame x lepak kat old town.. :)

    ReplyDelete
  10. lame x lepak kat old town.. :)

    ReplyDelete
  11. kalau anak2 kenit ni, takde maknenye nak saje2 lepaking, mesti nak gi kat tempat mainan jugak hehehe.

    ReplyDelete
  12. mesti bnyk ilmu dpt dari seminar tu kan

    ReplyDelete
  13. bestnye lepaking dgn incik hubby

    ReplyDelete
  14. terigin nk g seminar dr azizan..

    ReplyDelete
  15. best juga seminar Dr Azizan, pernah hadir sekali je, menaikkan semangat

    ReplyDelete
  16. ouh.. kat depan uma ayu.ehehe

    ReplyDelete
  17. ok tak seminar tu kak.. bagus juga hadir seminar nie untuk memajukan diri sendiri...

    ReplyDelete
  18. selalu makan kat old town tapi my boss belanja....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top