17
Assalamualaikum

Malam baru dok jengah blog.Kurang sihT hari ni, menyebabkan blog langsung tak tersentuh.
Alhamdulillah..dah lega sikit sakit kepalanya ni.dah boleh teman en.husband tengok Love You Mr.Arrogant.

Seronok pulak tengok balik cerita ni.Kitorang tengok dari episode awal.lepas tu senyum berdua, gelak gelak berdua..hihihi

Esok sambung jalan jalan kat blog korang...




Need some rest...bye ols..

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. ek ehh bukan ke kalau tgk tonton episode 1 - 11 dah kena beli?? episode 11 sampai 26 masih free kalau nak tengok??
    apa2 pun enjoy ya :))

    ReplyDelete
  2. Minat mr arogant bila dah nak sampai kemuncak cerita..hehe

    ReplyDelete
  3. ha..ha..ni mesti kes angau dengan mr Arrogant!!!

    ReplyDelete
  4. Dah tengok sampai abes! Best. Lucu. Kalau tengok waktu makan lagi best ;)

    ReplyDelete
  5. Berkongsi minat yang sama yea. Selamat menonton akak dan suami ;-)

    ReplyDelete
  6. mesti rindu ngan crita nie kan :D..crita baru ni mcm tak ada feel nak nengok :)

    ReplyDelete
  7. tgk cite ni mst ske sgt lee tuh ngn cik mat..akak semoga cepat sihat..patut sunyi jee kite smlm ;p

    ReplyDelete
  8. Kalau tengok berdua tu yg gelak-gelak bersama - feelingnya lain ye:)

    ReplyDelete
  9. akak pun sakit kepala malam tadi, terlebih makan sudah....huhu

    ReplyDelete
  10. masih demam2 lg ne dkt LYMA ne... mmg best citer tu :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top