12

Assalamualaikum

Hari nie tertunai jugak nak makan dekat sini.Actually reztoran nie baru buka beberapa bulan yang lalu.Tapi hari ni baru berkesempatan.

Hari nie pegi meja memang full.Terpaksa menunggu tapi taklah lama sangat..Tu pun dapat meja yang kat luar je.oklH dari tak dapat.Nasib baik jugak ada couple tu dah nak balik, jadi dia bertimbang rasa jugaklah untuk bagi seat kat kitorang.

Aku bagi tengok gzmbar je dulu kekdahnya..maaflah kalau gelap.Namanya pun dapat seat kt tempat gelP ni...dh kira occay la kan.
Suka tengok buku menu dia yang unik nie.

Ok..nak makan dlu ye..sat lagi aku upload gambar makanan pulak.

Post a Comment

  1. bertemakan bola ke restoran ni kak?

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    apa special kat sini...hehehe mesti best kan..

    mselim3

    ReplyDelete
  3. mahal tak harga makanan kat situ....?

    ReplyDelete
  4. menariklah menu list dia..ade style..memang bola lah :)

    ReplyDelete
  5. nak tengok gambar makanan...hik hik hik...

    ReplyDelete
  6. betul kata farah.. nak tgk gmbr makanan.. haha.. kat mana ni yer?

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top