photo BANNER_zpswdsz5amr.jpg
728 x 90

Facebook

Makan Makan Steambot Dataran Johor Bahru

22:01 Siti Rohaida Yusof 25 Comments

Assalamualaikum

Cerita hari ahad lepas..aku bawa pakcik aku berjalan jalan di Puteri Harbour.Kemudian kami singgah makan makan di Dataran Johor.Dulu masa zaman remaja aku, memang rajin singgah makan sini..Lepak dengan kawan kawan.


layan gambar ni jelah ye.


















posted from Bloggeroid

25 comments:

  1. sedapppp! steambot ni macam yong taufu kan..

    ReplyDelete
  2. Wah best.. rindu pulak kt johor.. :)

    ReplyDelete
  3. Makanan..last g johor thn lpas..teringin nk pg lagi :)

    ReplyDelete
  4. nampak menyelerakan, insyaAllah kalau balik johor rumah keluarga encik tunang nanti, kalau berkesempatan, boleh try makan kat dataran johor ni :)

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pekena sini...last masa blaja dulu...ntah bila lagi agaknya nak ke sini...^_^

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi dtg johor..insyallah nanti sampai juga tu ke cna :)

    ReplyDelete
  7. gambar kecil,tak berapa nampak...

    ReplyDelete
  8. Steamboat! makan tak puas.. nak lagi dan lagi dan lagi.. best!

    ReplyDelete
  9. Ya! Dulu2 masa kat JB, cucuk2 nilah yg popular di sepanjang pantai Lido dan di Dataran Bandaraya tu... Best lepak2...Sekarang ni pasti suasana sudah berbeza.

    ReplyDelete
  10. yong tau fuu...jap lg nk beli lah tuk buka puasa..

    ReplyDelete
  11. huhu mula2 saya baca sotong kangkang? blur jap..rupanya sotong kangkung.huhu

    ReplyDelete
  12. singgah pekene mee bandung muar lpak hehehe :D

    ReplyDelete
  13. nyum..nyum...macam sedap jer..tengah2 lapar nie laa terbaca entry pasal makanan... :(

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. sesekli nak gak singgah dataran jb ni ...

    ReplyDelete
  15. Baru balik dari Johor haritu, tapi tak menyinggah sini

    ReplyDelete
  16. sememangnya dah lama tak lepak di sana, dulu-dulu masa kecik pernah picnic di pantai Lido....puteri harbour tu sama ker dgn pantai Lido...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai