Post a Comment

  1. sedapppp! steambot ni macam yong taufu kan..

    ReplyDelete
  2. Wah best.. rindu pulak kt johor.. :)

    ReplyDelete
  3. Makanan..last g johor thn lpas..teringin nk pg lagi :)

    ReplyDelete
  4. nampak menyelerakan, insyaAllah kalau balik johor rumah keluarga encik tunang nanti, kalau berkesempatan, boleh try makan kat dataran johor ni :)

    ReplyDelete
  5. dah lama tak pekena sini...last masa blaja dulu...ntah bila lagi agaknya nak ke sini...^_^

    ReplyDelete
  6. tak pernah lagi dtg johor..insyallah nanti sampai juga tu ke cna :)

    ReplyDelete
  7. gambar kecil,tak berapa nampak...

    ReplyDelete
  8. Steamboat! makan tak puas.. nak lagi dan lagi dan lagi.. best!

    ReplyDelete
  9. Ya! Dulu2 masa kat JB, cucuk2 nilah yg popular di sepanjang pantai Lido dan di Dataran Bandaraya tu... Best lepak2...Sekarang ni pasti suasana sudah berbeza.

    ReplyDelete
  10. yong tau fuu...jap lg nk beli lah tuk buka puasa..

    ReplyDelete
  11. huhu mula2 saya baca sotong kangkang? blur jap..rupanya sotong kangkung.huhu

    ReplyDelete
  12. singgah pekene mee bandung muar lpak hehehe :D

    ReplyDelete
  13. nyum..nyum...macam sedap jer..tengah2 lapar nie laa terbaca entry pasal makanan... :(

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. sesekli nak gak singgah dataran jb ni ...

    ReplyDelete
  15. Baru balik dari Johor haritu, tapi tak menyinggah sini

    ReplyDelete
  16. sememangnya dah lama tak lepak di sana, dulu-dulu masa kecik pernah picnic di pantai Lido....puteri harbour tu sama ker dgn pantai Lido...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top