12
Assalamualaikum

Disebabkan aku memang minat dengan barang barang dari Tupperware ni..so aku nak menjoinkan diri dalam Mini GA nie..mana tau dapat ..boleh tambah koleksi

klik banner nie kalau nak join juga

Syarat-syarat penyertaan:

1. Terbuka kepada blogger yang ada alamat di Malaysia sahaja.
2. Anda mestilah follower blog kakni; goncar.blogspot.com
*UPDATE3. Like FB page KakNi; KakNi Shoppe atau FOLLOW blog Kakni Shoppe digoncar-mall.blogspot.com
4. Letakkan banner di atas di dalam entry penyertaan anda
5. Letak tajuk Mini GA KakNi Edisi Tupperware di dalam entry penyertaan anda
6. Letak link entry penyertaan anda di ruangan komen entry ini
7. Tempoh penyertaan GA: 28/11/2013 hingga 6/12/2013

Post a Comment

  1. Salam jumaat..nk kna join jgk ni..mklumla peminat tupperware..hehe

    ReplyDelete
  2. senang je syarat ye.. nak join jugak :D.. gud luck akak :D

    ReplyDelete
  3. mcm best..hehehe...best of luck kak!

    ReplyDelete
  4. salam jumaat...semoga berjaya dalam BerGA

    ReplyDelete
  5. Macam best je kan kalau dapat tupperware dari tupperware brand ni..good luck kak!

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum. Salam perkenalan. Siti Rohaida, terima kasih di atas sokongan dan kesudian menyertai Mini GA KakNi. Semoga berjaya. (^_^)V

    ReplyDelete
  7. kenit terjah dari segmen yg sama, all the best ye kak (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/12/mini-ga-kakni-edisi-tupperware.html

    ReplyDelete
  8. mama ika berderet laa haii tupperware ni huuu
    semoga berjaya kak :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top