13
Assalamualaikum

Alhamdulillah...Berakhir sudah MINI GA yang berlangsung selama beberapa hari nie..
Ucapan Syukur dan terima kasih di atas sokongan blogger-blogger untuk menjayakan MINI GA nie..


Hari nie aku akan updatekan senarai peserta yang menyertai MINI GA nie.Maaf sebab kelewatan untuk update nama peserta.Baru Balik Dari Melaka Malam tadi..Penat masih tak hilang.dan hari nie dah mula bertugas...Mungkin hari nie busy sikit sebab ada Inventory...

So nantikan update aku ye..Thanks kat korang yang sudi join..


Post a Comment

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. alhamdullilah berjaya juga segmen nie kan sis..isi tabung inti :) & selamat bertugas

    ReplyDelete
  3. Good luck to all candidates xD

    ReplyDelete
  4. kenit pun baru balik dari melaka malam tadi kak (^_^)

    ReplyDelete
  5. alaa dh tamat ke..gud luck buat yg join..:)

    ReplyDelete
  6. selamat memilih pemenang kak..mesti rambang mata nanti ni..

    ReplyDelete
  7. tak sabar nak tengok pemenangnya....

    ReplyDelete
  8. harap2 menang.. lame tak rs hadiah GA nie.. hehe...

    ReplyDelete
  9. semoga berjaya kepada semua peserta.. :D

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top