5

Assalamualaikum

Alhamdulillah, dapat juga aku menjoinkan diri dalam mini seminar Dr.Azizan.
Ini kali kedua aku join seminar dia.Yelah free.siapa taknak.Kalau yang berbayar tu, aku belum mampu untuk pergi.

Memang niat hati aku untuk pergi ke seminar terbesar dia tu.Insayllah, ada rezeki aku akn pergi.Nak buka minda untuk strategi bisness akn datang..hehehe..insyallah...moga allah perkenankan doa aku untuk bukak bisness .

Aku syorkan pada korang yang dah ada perniagaan unguk berguru dengan Dr.Azzian nie.
Mini seminar diadakan di The Zone Johor bahru.Mini seminar nie mengambil masa selama 3 jam.sesi pendaftaran dilakukan pada pukul 7.30 pagi hingga 8.30 pagi.Seramai 2000 orang telah menghadiri mini seminar nie.

Sorry tak dapat nak ambil gambar masa dalam dewan tu.Sungguh tidak dibenarkan..

Post a Comment

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top