Mohon Kemaafan Dari Korang

Tuesday, November 26, 2013

Assalamualaikum
google
Senarai Pemenang untuk Mini GA: Like Saya Dalam Contest 3B telah pun ada di dalam draft.
Cuma mohon maaf kerana terpaksa di tunda untuk publishkan entry pemenang kerana,kesibukkan saya minggu nie.

Company sedang mengadakan audit inventory pada minggu nie.So,kerana itu kesibukkan melanda aku.
Mohon maaf kerana terpaksa menunda Pemenang.

Insyallah,minggu depan aku akan publishkan Senarai Pemenang dan urusan penghantaran Hadiah nie

Sementara tu korang boleh la blogwalking di blog blog peserta yang lain ye..
 So jom blogwalking di SINI  Dulu


You Might Also Like

11 Orang Komen

  1. singah pagi sis..sapala yg bertuah tu :)

    ReplyDelete
  2. Salam singgah pagi...biasa la lau nak akhir tahun tu juru audit akan dtg...macam tempat Diana keja ni juru audit akan datang mengaudit pada minggu ke-3 dalam bln 12 ni...time tu kita semua sibuk.

    ReplyDelete
  3. Wahh. Mesti ramai yang tak sabar. Hehe

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak tahu pemenangnya...hihi

    ReplyDelete
  5. sorry kak fiza tak sempat join..nanti fiza blogwalking ke blog dorang ye..good luck semua

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  7. Ala tak sempat nak join..minggu lepas seminggu flat.. tak sihat..huhuhu.. xpe la maybe next time k... ;)

    ReplyDelete
  8. semoga dipermudahkan segala urusan kak :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"