13
Assalamualaikum

Korang tau apa itu ngeteh?
Hehehe...itu kata orang jawa lah..kiranya ngeteh nie macam kita dah makan , lepas tu kita makan lagi, tapi makan benda benda yang ringan.yelah kot..tolong korang yang tau terjemahkan maksud tu..hehe


Sebenarnya takdepun nak cerita apa kekdahnya ngeteh tu.ceritanya bila lepas balik dari membeli lauk, memang tak sah la en.husband akan ajak aku ngeteh..

Minuman wajib kami...Teh tarik, walaupun aku tau sebenarnya tak bagus amalkan selalu minum teh tarik nie..of courselah makanan kami roti canai..
Aku order roti canai cheese, en.husband pulak roti nan..sebab dia takmau yang berminyak nie..sebab tu dia order roti nan tu..

















Sambil tengok cerita the hobbit..

Apa aktiviti korang sekarang nie...

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. ngeteh tu kate orang pahang gi minum teh... hahah minum2..

    ReplyDelete
  2. Saya pulak tengah blog walking sambil chat ngan Sally kat wechat

    ReplyDelete
  3. mcm pernah dgr perkataan ngeteh tu. tp kite sendiri pun xingat bile and xsure maksud dia ape. hehe.

    ReplyDelete
  4. pernah krja kt johor jadi faham sgt la ngeteh tu apa..:)

    ReplyDelete
  5. Teh tarik pn fav farah.. tapi tak elok minum selalu kan.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. roti canai memang syok kak layan ngan teh tarik..

    ReplyDelete
  7. IbuNoey dulu masa mula-mula kenal dengan family husband,tak tau apa maksud ngeteh tu.sekarang nih,pantang ajak ngeteh,mesti nak join..hehe..

    ReplyDelete
  8. wuyoo g ngeteh x ajak..honey moon la berdua kekekeke

    ReplyDelete
  9. teh tarik tu berbuih macam sedap jer....my favourite tu..

    ReplyDelete
  10. lamanya tak breakfast kat luar, ngeteh2 ni semua, hukhuk
    fav ika roti cheese :)

    ReplyDelete
  11. ngeteh ni minum pagi (bukan sarapan) atau minum petang atau supper, pada akak maksudnya

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top