20
Assalamualaikum

Ingin memenangi hadiah bernilai RM10,000 ??   Sertai  Rise Up Confidently with Kotex®


kotex1

Caranya Mudah
  • ambil gambar/video (15 saat)yang menunjukkan keyakinan anda "rise Up" melalui gmabar atau video selama 15 saat
  • Hantar gambar/video anda melalui mana mana platform ini-:
             * melalui Facebook .Muat naik gambar sahaja dengan meltakkan hashtag #KotexRiseUp
             * Melalui Instagram :Muat naik gambar sahaja dengan meltakkan hashtag #KotexRiseUp

>>> korang jugak akan mendapat sample percuma Kotex ProActive Guards Overnight Pads 32cm

hadiah yang bakal korang menangi

kotex2

Kategori photo
hadiah pertama x 1 = Camera samsung Galaxy bernilai Rm1300 + rm200 Baucer membeli belah
hadiah saguhati x6 = kamera instax segera & filem bernilai Rm400 + rm200 baucer membeli belah

Kategori Video
hadiah pertama x 1 = Camera samsung Galaxy bernilai Rm1300 + rm200 Baucer membeli belah

hadiah saguhati x6 = kamera instax segera & filem bernilai Rm400 + rm200 baucer membeli belah

untuk maklumat lanjut sila layari link tertera >>  https://www.facebook.com/KotexMalaysia/app_1424183707810446

Post a Comment

  1. Assalammualaikum...sikisahsidairy,

    visit sini balik.

    mselim3

    pls: ermmm... no komen.

    ReplyDelete
  2. Good luck nuffnang punya kontest nikan

    ReplyDelete
  3. sis nak join ke..banyak hadiah tu :)

    ReplyDelete
  4. awak join contest nie ke??kalau awk join good luck yer..nampak menarik gak hadiahnya..hehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Gud luck..nk join..tp x reti nk buat..hehe..dpt adiah camera tu...hebat..

    ReplyDelete
  6. hadiah memg best tp mls nk join sbb kne mik vid..hahaha

    ReplyDelete
  7. Wahh... hadiahnya bukan main lumayan tu kalau dapat. Good luck Eda..

    ReplyDelete
  8. kak join ker? gd luck tau.. menarik hadiah tu..

    ReplyDelete
  9. super best la hadiahnya..macam nak join sekaki je..:)

    ReplyDelete
  10. wah bagusnye
    hadiah awesome
    akak masuk sekali erk?

    ReplyDelete
  11. Speechless.. itulah komen sy.. :D

    ReplyDelete
  12. akak join ye? semoga berjaya~ :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top