21
Assalamualaikum

wallpaper drama playboy itu suami aku sinopsis playboy itu suami aku drama tv3

Siapa yang mengikuti cerita ni pasti lama kelamaan akan jatuh cinta dengannya.Walaupun kekadang lakonan mereka agak kaku,atau tidak menjiwai watak,tetapi jalan cerita mengikat hati penonton untuk menonton episode seterusnya.

Risteena mempunyai lakonan yang bagus,cuma bagi aku,dia patut menjiwai wataknya dengan begitu berkesan terutama bila adegan dia menangis...MIL pun cakap..."aiiii..nangis takde air mata ke.."
hehehe..
Fattah Amin pun aku rasa ok lah...cuma lepas nie dia boleh mantapkan lagi lakonan dia untuk jadi hero pilihan,...hehehe..

sedikit sinopsis tentang cerita nie.

Cerita nie buat aku tak sabar nak tengok episode seterusnya..

Korang pulak macam mana...dah jatuh hati dengan cerita nie....


Post a Comment

  1. dkna tak tengok.. tak best pelakonya :(

    ReplyDelete
  2. lakonan hero n heroin agak kayu.. tp its a good kick start for both of them.. cerita ni pun cerita ringan je.. so its fun to watch...

    ReplyDelete
  3. X berapa nk tengok hehee.. Thanks sharing & salam khamis Aida..
    menabung inti sini.. :)

    ReplyDelete
  4. sinopsis citer nie dah semakin menarik untuk ditonton.....

    ReplyDelete
  5. Ramai cakp citer ni makin best.. kena tengok ni...hehe

    ReplyDelete
  6. hihi..cik akak jatuh cinta....
    tapi tak sehebat penangan cinta mr arrogant dulu...citer memang best..tapi watak perwatakan tu...macam tak menjadi gak..hahaha

    ReplyDelete
  7. alamakk.. tak minat cite ni huhu

    ReplyDelete
  8. layannn kak sebab anak2 zee yang terlebih excited nak tengok..siap hafal lirik lagu lagi..heheee

    pompuan ok skit dari yang laki..laki tu kayu arrr..

    ReplyDelete
  9. mula2 tu x best, dah masuk episod 11, makin best pulak...melekat jadinya...hehe

    ReplyDelete
  10. dah try tengok beberapa kali tapi xberminat....

    ReplyDelete
  11. fiza atak tengok cerita ni..pelakon tak best kot.hehehe..selamat menonton. :)

    ReplyDelete
  12. ..x berapa nk tgk sbb plakon2 dia hehe..

    ReplyDelete
  13. cerita ni tak best sebb waktu di tayangkan pada waktu magrib..

    ReplyDelete
  14. aiza tak tengok hari-hari.. yang penting nak tengok ending dia nanti..

    ReplyDelete
  15. kita serupa :) hee.. eda pun suka

    ReplyDelete
  16. fiza tak sempat ngk.. time nie otw blk umah..

    ReplyDelete
  17. Hmm.. Tak tau nak cakap macam mana dengan cerita ni. Tengok pon kadang2 sebab saja nak tau perkembangan. Yang penting, tak suka la laki tu... -.-

    ReplyDelete
  18. malas nk tengok.. takut nnti 'tersangkut'.. hehe

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top