7
Assalamualaikum

Lama tak review sebarang product kan..Kali nie aku nak review satu product dari Hishop nie.
Sapa pernah cuba angkat tangan ye..

Serum
Sedang promosi 20% sekarang nie

Pati Tulen Semulajadi Vitamin E ini amat sesuai untuk mereka yang mempunyai parut..Bila ada parut nampaklah muka yang kurang cantik kan..

Aku dah menggunakan nature E scar serum ini selama 2 minggu dan kesan amat berkesan ke atas kulit aku nie.Pati ini berbentuk minyak dan ianya tidak akan membuat kulit korang berminyak..masa 1st time try Nature E nie memang risau sebab ianya dikategorikan minyak..So bila muka jenis berminyak macam aku nie confirmlah takut makin banyak kan minyak nya.Tapi tak perlu risau kerana ianya bersifat sementara.

Caranya mudah sahaja..hanya perlu titikkan beberapa titik di tangan dan usap di muka.kemudian Tepuk tepuk muka tu supaya serum ini menyerap masuk ke kulit korang..parut jerawat kat muka aku nie akan beransur hilang walaupun mengambil masa yang lama kerana ianya 100% bahan asli.
Nature E

Pada korang yang mempunyai kesan chicken pox atau terbakar,aku amat syorkan korang menggunakan ia..Dah try kat tangan aku yang kena minyak panas nie.

nature E Scar Serum
Harga untuk 5ml sebotol ni RM35.90 belum less 20%


Korang boleh lihat banyak jenis lagi Serum disini >>>. SEE More


Jangan Lupa untuk :-
‘Like’ us on Facebook: https://www.facebook.com/hishopmy
Follow us on Twitter: http://www.twitter.com/hishop.my
Subscribe to HiShop for exclusive updates: http://www.hishop.my/subscribe

Selamat mencuba ye!!!

Post a Comment

  1. wah boleh dicuba ni mcm menarik aje !

    ReplyDelete
  2. kena bagi komisyen nie sis promote produk hishop hihihi

    ReplyDelete
  3. Bagus juga buat menghilangkan parut jerawat kan.. :)

    ReplyDelete
  4. produk nie untuk hilangkan parut.. bagus juga ya..

    ReplyDelete
  5. Thank you so much for the awesome review!! xx

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top