35
Assalamualaikum


Alhamdulillah..akhirnya sampai juga di bumi Melaka.Disepanjang jalan menuju ke Melaka nie, memanh jammed.Hujan dibeberapa tempat.Tak sangka malam nie dah jammed.Tapi sykur en.husband drive xlah laju..

Disepanjang RNR begitu padat.Kami just singgah di pagoh untuk tuang minyak sahaja.
Sebelum sampai ke rumah kakak ipar aku, singgah dulu ngeteh kat restoran mamak di depan politeknik Merlimau..Ada ke rakan blogger yang ada disini..hehehe..

Selamat bercuti kepada korang ye.sure punya korang dah plan untuk balik ke kampung atau pergi makan angin kan? Make sure korang jaga diri ye.al maklumlah takut nanti sambung mc pulak..hehehe..

Santapan tengah malam hari, roti telur cheese kegemaran aku hehehehe..

Nite ols

Gamba4 sekadar hiasan...muahahaha...

posted from Bloggeroid

Post a Comment

  1. semoga semuanya slmat ye kak =)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, selamat bercuti kak :)

    ReplyDelete
  3. 通りでは、女の子を試みた集中を得ることができますように自分独特、年オフのドレスをする必要がある何か、彼らが成功します。「パターン」と「トレンド」デザインとスタイルの世界のテーマそれにもかかわらず。

    Visit my site ugg ブーツ 通販

    ReplyDelete
  4. Web の導入と、さまざまな事項の可能性を垣間見ることの前にちょうど、夢のようながあります。さらに、これらのブートより多くの慰めと共通の分野で他のブーツよりも柔軟な発見します。

    my web blog; オンライン割引 Ugg のブーツを取得します

    ReplyDelete
  5. selamat bercuti kak, merlimau tu dekat juga dengan tempat ika :) dalam 15 ke 20 minit~

    ReplyDelete
  6. Semalan jalan ke ipoh pun smooth jer walaupun banyak kete..

    selamat bercuti

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah selamat sampai.. selamat bercuti kak.. insya-Allah aiza akan pulang ke kampung harin ini..

    ReplyDelete
  8. saya tak pernah lagi pergi bercuti di Melaka...setakat lalau je la

    ReplyDelete
  9. selamat pergi dan balik, semoga bergembira

    ReplyDelete
  10. syukur selamat sampai ke Melaka...

    menabung sunsilk..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum :) Selamat pagi.. moga selamat pergi dan balik.. teringat pulak kenangan bercuti di meLAKA DULU. MEMANG SYOK!

    ReplyDelete
  12. kampung hubby kite kat umbai. hehehe

    ReplyDelete
  13. be safe on road kak dan selamat bercuti :)

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti . semoga selamat dalam perjalanan pergi dan balik ...

    ReplyDelete
  15. ちょうど別の web サイトでネット上の新しい音楽ハンドバッグ シャネルを購入します。多くのサイトは個人としてきちんと消費すべて無学者そこに重大な害をやっている重複の財布を提供しています。

    Also visit my web-site :: ルイヴィトン 梅田店

    ReplyDelete
  16. mana gmbr roti tlur cheese???hehe

    ReplyDelete
  17. selamat bercuti, ika bercuti kat dlm rumah je :(

    ReplyDelete
  18. Kita hari cuti jalan2 tgk wayang je..

    ReplyDelete
  19. syukur semuanya selamat.. selamat bercuti kak..=)

    ReplyDelete
  20. selamat berhoneymoon...err berholiday..

    ReplyDelete
  21. baru nak jengah...selamat bercuti....

    ReplyDelete
  22. seronoknya kak bercuti... best tu

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top