19
Assalamualaikum

Disini aku senaraikan mereka yang telah menjoinkan diri dalam MINI GA aku tempohari.
Sebelum aku mengumumkan Pemenang,Harap korang sudi untuk menyinggah rakan-rakan blogger yang lain turut sama menyertai MINI GA ni.
Senarai Peserta
48-http://badlishahazman.blogspot.com/2013/11/mini-ga-like-saya-dalam-contest-3b.html


Nantikan Senarai pemenang tak lama lagi...

Harap korang boleh check balik nama link blog korang kalau takde dalam list nie ye..



Post a Comment

  1. ramainya yang join..alhamdullilah

    ReplyDelete
  2. cik akak ada kak ida..hihi..
    no.41 tu :)

    ReplyDelete
  3. xde rezki nak join. terlupa sbb weekend bw. huuu...xpela.. next time ayu join yer.

    ReplyDelete
  4. Waaaahhhh... ramai yg join tu Eda.

    ReplyDelete
  5. oke! ade dlm list. pasni dlm list pemenang lak. hahaha...

    ReplyDelete
  6. Ramai jg yg join.. sorry haritu tk dpt join.. might be nxt time yer darling.. apa2 pn all the best kepada bakal pemenang nnt :))

    ReplyDelete
  7. ohhh akak dah terlepas...
    tahniah kepada semua peserta

    :D

    ReplyDelete
  8. goodluck kepada semua peserta :)

    ReplyDelete
  9. wish luck yang lain hee jemput singgah :) http://ifharzcho.blogspot.com/2013/11/wordless-1-mengumpat.html

    ReplyDelete
  10. good luck kepada semua peserta....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Tahniah aida..ramai yang join and good luck semua...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top