25
Assalamualaikum

Alhamdulillah..hadiah dah sampai petang semalam..Walaupun kat rumah takde orang,tapi abang posmen letak je sampul surat berdaftar tu dekat dalam peti pos..Oklah tu kan dari kena ambil dekat pejabat pos.

Aku dapat hadiah keychain kebaya Nyonya nie sebab aku adalah Pengkomen Tegar di Blog beliau untuk bulan oktober lepas.Cantik..

blogger
Siap ada kad lagi

kebaya nyonya
Nielah keychainnya..cantikkan...aku saja letak kat tepi calender tu..bila pandang aku akan ingat siapa yang bagi aku keychain nie.

Jom terjah blog beliau nie..Pssstt...kalau korang nak jadi ahli atau nak beli barangan shaklee nie boleh hubungi ena untuk urusan pembelian dan pendaftaran occay


To Ena :

Thanks for the lovely gift...Moga persahabatan kita akan kekal terjalin..Tak tahu samada umur kita sama atau tidak..tapi takpe...janji  i nie da 3 series occay..hehehe




Post a Comment

  1. comeynya..tahniah sis antara yang terpilih :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Minta 1 boleh... hehehe

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak...cantik jugak warna hijau..

    ReplyDelete
  4. Comel keychain tu...berkenanlah :)

    ReplyDelete
  5. wah,congrats,kak..comel jer keychain tu..

    dah follow kak ena baru-baru ni..;)

    ReplyDelete
  6. comel gak nie kak ida...hihi...

    ReplyDelete
  7. kiut jer baju kebaya tu . Tahniah !

    ReplyDelete
  8. wah dah sampai dah keychain kebaya nyonya tu kat kak eda, congrats kak, farah tumpang happy untuk akak...

    ReplyDelete
  9. memang comel gifts tu semua :)
    tahniah kak~

    ReplyDelete
  10. cantik key chain kebaya ijau tu. Tahniah kak itulah rezeki berblogging kan (^_^)

    ReplyDelete
  11. Tahniah Aida.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  12. best kan dpt hadiah.. mmg awk layak sbb awk pengomen tegar.. tahniah..

    ReplyDelete
  13. seriously cantik keychain tu:)

    http://annisa-z.blogspot.com.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top