38

ASSALAMUALAIKUM

Dengan ini saya Hazwan hairy ingin melancarkan satu lagi contest di penghujung tahun 2013 ni kepada korang blogger dan followers blog hazwanhairy.com ni.. Untuk GA ni saya di wakilkan oleh pihak Tshirt Printing IH untuk menganjurkan Tshirt Printing Ih Giveaway by Hazwan Hairy yang akan bermula dari 13/11/2013 sehingga 30/11/2013


SYARAT-SYARAT
1. Anda mestilah FOLLOWERS blog ini
2. LIKE page penaja :
3. Tajuk : TSHIRT PRINTING IH GIVEAWAY BY HAZWAN HAIRY
4. Copy Paste kod dalam entry korang
5. Link kan entry anda pada post entry ini..

Simple saja kan..

HADIAH :
1 helai baju I Love Blogging
2 helai baju Geek
2 Fridge Magnet Krabi
5 Keychain Krabi

Pemenang akan di pilih melalui Random.org
Senarai peserta akan di list untuk korang BLOGWALKING

Dengan harapan korang semua dapat support GA simple dari Tshirt Printing IH dan juga saya blogger Hazwan Hairy..


Post a Comment

  1. eh,bila start ni?? td g xde pun..hehehe...

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya KSD , sy pon nak jugak..!

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ...selamat berjaya...:)

    ReplyDelete
  4. http://www.mizisempoi.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  5. good luck nyer for this contest..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Blogwalking here :) Jangan lupa singgah blog saya.
    http://nurfara-hani.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  7. good luck dari segmen yang sama....

    ReplyDelete
  8. Singgah sini.. leeza join juga. jemput berkunjung ke blog SANTAILEEZA......
    GOOD LUCK ....

    ReplyDelete
  9. Terima kasih sebab sudi join & still support.. All the best . Segala benda mengenai GA ni akan di update dari masa ke semasa..tq so much kakak ^_^

    ReplyDelete
  10. salam join segmen yang sama gak huhu. semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum dan selamat petang..
    hai hai.. saya singgah blogwalking dari GA hazwan hairy..
    gudluck dari saya ! :D

    http://lindafuad.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  12. salam blogger. dari segmen yang sama.

    http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/jom-jalan2-ke-blog_13.html

    singgah sini ye > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/11/jom-jalan2-ke-blog_13.html

    ReplyDelete
  13. http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    Dari giveaway sama :) Follow sini!

    ReplyDelete
  14. wid bw sini n follow.. dr segemen yg sama... gd luck ;)

    http://nuraizwahdahwan.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan_18.html

    ReplyDelete
  15. datang singgah sini dari blog tuan penganjur..
    good luck..

    ReplyDelete
  16. hai,

    salam perkenalan ! singgah dari segmen Hazwan Hairy...

    jangan lupa singgah jenguk oshin ye *wink* http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Hai! Datang dari GA yang samaa ^^
    http://blogkusuperstar.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  18. Assalam dear, kenit terjah sini dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum. Blogwalking sini.

    Btw, jom join segmen simple di blog fafa. Suka hati nak buat entry ke tak. XD harap sudi join untuk memeriahkan lagi segmen ni. Segmen biasa-biasa je ni :)

    http://cikfafasweet98.blogspot.com/2013/11/segmen-follow-sampai-muntah-free.html

    ReplyDelete
  20. hai, BW here..done follow..:)
    http://mummyrio.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  21. singgah sini ye.

    http://inpiniteuo.blogspot.com/2013/11/t-shirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete
  22. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/tshirt-printing-ih-giveaway-by-hazwan.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top