9
Assalamualaikum

Terasa lambat pulak masa nie berlalu...Nak je pusing pukul5 petang ..Masa buat entry nie masih lagi jam menunjukkan pukul 10.54 pagi...haiiii..mentang mentang esok cuti...Dah semangat nak balik kampung ..nak jumpa mak...nak jumpa adik adik...

Tuari balik kampung belah en.husband...Taklah ramai adik beradik yang balik...Sorang je..ikut belah aku ramai lagi adik beradik yang belum berkahwin...semuanya tengah belajar...seronok ...boleh main kejar kejar lagi dengan mereka...hehehe...Masak dan makan ramai ramai...sekali sekala hilanglah diet aku..

Ni tengah tunggu masa untuk rehat pulak..hari nie dah janji dengan +TB nak makan sup...dengan sorang lagi officemate...

cepatlah masa berlalu sebelum aku membebel panjang
ihsan google


Post a Comment

  1. akak pun balik kampung gak minggu nie....ada majlis pertunangan

    ReplyDelete
  2. balikk kampung lagi?? aarghhh kenit is jelesssss! hehehe (^_^)

    ReplyDelete
  3. dah lama aiza tak balik kampung.. sedap makan sup..

    ReplyDelete
  4. bestnya kampung dekat..kerap dapat balik..jeles tau

    zee ni boleh katakan setahun tu 2 kali jer balik..yang tentu raya puasa and raya cina tapi tengok jugak time raya cina tu..cam taun ni tak dapat balik..huhuu

    ReplyDelete
  5. Masa, semakin ditunggu semakin jadi perlahan.. :)

    ReplyDelete
  6. bila kita jauh daripada family, mesti rasa rindu, rasa seronok sangat bila berkumpul satu family kan :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top