Wednesday, November 13, 2013

# Semasa

WW: Apa Dah Jadi

Assalamualaikum


korang fikirlah sendiri


33 comments:

  1. Feed bermasalah ke tu ya?rasanya baru je aefa update entry dia..huhu

    ReplyDelete
  2. hoh! prob apakah ini~~~~
    nasib baik 4 years je.. kalo kat situ 40 years ke.. @.@
    hihi..

    ReplyDelete
  3. ATT~ actually bukan feed aefa bermasalah tu. aefa edit feed aefa drpd DEFAULT kepada UPDATED.. bila aefa update post lame2 dulu, post tu akan muncul dlm feed yg terbaru. maksudnya, setiap kali aefa update entry, tak kisah lama or baru, feed aefa akn tunjuk yg paling latest aefa update :)

    harap bertenang.. bukan masalah feed tu ye :)

    ReplyDelete
  4. ayokkkk lama giler tu..ini betul2 masalah nie

    ReplyDelete
  5. aik padahal har ni punya entri ada

    ReplyDelete
  6. Secanggih mana pun sistem komputer, kadang2 boleh bengong juga...hehe

    ReplyDelete
  7. huahua.. 1 days ago pon dh rasa angin 1 bdan . kalo 4 years tu mau meletop rasa nya ^_^

    ReplyDelete
  8. owh..sib baik aefa dah bagi penjelasan..sebenarnya saya pun ade masalah yang lebih kurang macam nie jugak dulu..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. terkejut den..4 tahun...lama tu..

    ReplyDelete
  10. lamanya....masalah feed semakin menjadi-jadi semenjak dua menjak nie.....

    ReplyDelete
  11. tu dia aihhh...4 thn sudahhh...ade prob tuhhh....

    ReplyDelete
  12. memang tak update ke?kalau tak update better remove je la kan..kalau update tapi ada error mungkin system tgh xok.

    ReplyDelete
  13. sekarang ni dlm tempoh masa bertenang ..jgn bertendang ye geng..pcl pon penin dah kadang ok kadang tak..mati akai ! hihi

    ReplyDelete
  14. mmg kot....kadangkala bengong jugak feed ni...

    ReplyDelete
  15. kite pun pernah jadi mcm ni. lame2 ok kot. hee

    ReplyDelete
  16. feed mmg bermalsah,tapi sampai 4 tahun lalu pnya update,melampau google ni..hehehehe..

    ReplyDelete
  17. akak pernah jd gini juga..last2 dah ok...

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81