20
Assalamualaikum

Kesahnya....baru nak upload BBM kat Tab....rupanya tak boleh..mybe untuk telephone biasa kot...kalau Tab nie memang tak boleh..Walau aku adalah pengguna blackberry..tapi dah lama tak on kan internet kat BB aku tu..yelah..banyak sangat nak On Internet..Padah tiap bulan keje nak topup dua2..

Sekarang nie aku rasa majoriti pengguna telephone bimbit.Mesti lebih dari satu..Kebanyakkan la..Sebab aku dah survey dah benda tu..kawan2 aku tu semua ada 2 phone..Dalam handphone aku nie siap ada nama contohnya farah..Mesti ada farah 1 dan 2 atau farah U mobile dan farah maxis..
Adakah korang setuju dengan pendapat aku nie.

Sebelum ada tab nie,memang aku rajin berbbm dengan kawan2 BB nie..(BB-nama singkatan untuk blackberry occay).Dulu BB aku tu berinternet..Sekarang ni jelah yang x on kan..Seperti yang aku katakan di perenggan atas...Ayat tak boleh bla...hihi..

Keinginan untuk berBBM tu membuatkan aku teringin nak upload BBM dkt Tab la kononnya..Rupanya!!!!!
Tak boleh kau!!...kecewa saya..aduhh!!!
bbm
tengok dalam kotak merah tu tulis ape..sedih ya amat..

Takpe-takpe..tunggu...aku nak beli adik beradik samsung jugak..yang kecil sikit...gambar pun cantik ambil guna samsung tu...hehehe




Post a Comment

  1. hehe biasla tu sis..kita pun guna dua hf hihi

    ReplyDelete
  2. memang standard ade 2 phone kan skang..fiza lansung xpnh bbm sebab xpnh guna bb pun :) kdg² ade certain app tak boleh install dalam tab kan

    ReplyDelete
  3. Yeah2..join geng samsung jom..hehe..sya pun x pnh ada bbm..nk bli aritu..tp bajet x ckup..huhu

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum...kisahsidairy,

    ok pape senang nak online. 1 hpone guna internet 1 lagi hpone utk call atau sms member.

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Samsung ok juga.. mudah diguna.. :)

    ReplyDelete
  6. akak pengguna blackberry...akak guna BIS sebulan RM 18 jer....meh add kat akak...nanti boleh BBM....
    akak pun ada satu lagi h/phone blackberry tapi tukar dgn nokia anak punya....

    ReplyDelete
  7. Sangat setuju. Dulu memang beban ar nak baeak fua phone kenhlu ke hilir. Lastly gne phone dual sim. Habis cerita. Keh3

    ReplyDelete
  8. Jom pakai samsung. Saya pakai tab. Malu jer bila angkat call cbb tipon beso. Tak tau bila nak upgrade ☺☺

    ReplyDelete
  9. Typo hah! * bawak dua phone ke hulu ke hilir. Maaf atas kecelaruan yang tidak disengajakan. Heee

    ReplyDelete
  10. Sejak BB hilang haritu, memang dah x pakai dah smartphone. Pakai phone biasa je yg boleh call n msj.. hehehehe..

    ReplyDelete
  11. tapi saya masih menggunakan satu telepon...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. emmm ika masih lagi guna satu handphone :)
    brand samsung juga ihiks,
    samsung pun sekarang ada apps BBM...tak perlu pakai BB pun takpe ngeeee :D
    tp ika xdela apps BBM tu, tak minat nak guna...

    ReplyDelete
  13. aiza je takde smartphone lagi.. sekarang masih guna telefon cap ayam.. hihi..

    ReplyDelete
  14. Dari sekolah rendah sampai sekarang masih pakai samsung saya ni hehe

    ReplyDelete
  15. oshin boleh je pakai tab tapi bukan samsung lah hahaha tab cikai je :p

    ReplyDelete
  16. Saya pakai satu telefon saja. Tak ada tab pun.

    ReplyDelete
  17. Saya suka hp yang ada dual sim kad pasal malas dan tak suka bawa talipon 2/3 bilah. Lagi pun saya jenis yang suka cicir hp. Jangan risau Siti. Samsung core boleh guna dual sim kad.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top