21
Assalamualaikum


Rasanya  ini kali ketiga aku join contest dari Ephyra.Tapi belum pernah lagi memenanginya.Kali nie Contest nie datangnya dari Kak Filla.Harap kali nie tuah menyebelahi Kisahsidairydotcom..hehe


Ephyra
klik banner nie kalau korang nak join sama ye

 Kenapa aku nak join CONTEST KASIH EPHYRA ~ Phase 1 nie??
Sebab utama kerana aku nak sangat menjadi pemenang dan mencuba produk nie..Rata rata di facebook dan di blog ramai yang telah mencubanya.Ramai juga yang mengatakan product nie bagus dan berkesan.Terlalu banyak testimoni-testimoni yang berjaya mendapatkan kulit yang mereka idamkan..Di sebabkan itulah keterujaan aku untuk memenangi sekotak Ephyra dan mencuba produk nie meluap luap.

Antara Testimoni yang memang menjadi keterujaan aku adalah dari entry kak Filla di SINI
korang pun pasti teruja kan

Khasiat Dan Keistimewaan yang perlu korang tahu adalah
1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
2.Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
3..Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
4. Membantu memulihkan masalah kulit eczema
5..Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
6.“Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
8 .Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu   makan
9.Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
10.Membantu menyeimbangkan tekanan darah
11.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
12. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
13.Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
14. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
15. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.

So kepada korang yang nak join masih ada masa lagi..

TARIKH CONTEST

2 Disember 2013 - 13 Disember 2013

(pemenang akan diumumkan pada 20 Disember 2013)

Post a Comment

  1. hou yeaaaa! kak aida join (^_^). All the best to you kak (^_^)

    ReplyDelete
  2. all the best.. blh juga cuba nasib kot... hehe

    ReplyDelete
  3. untung sangat kalau dapat.good luck kak

    ReplyDelete
  4. Its ok lagi banyak lagi baguskan Aida..mana tau salah satu sangkutkan..good luck anyway...

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum..kisah sidairy,

    moga berjaya dengan segmen nie... susah segmen nie sbb nak kena review produk ..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Assalam, selamat bercontest...semoga berjaya... :)

    ReplyDelete
  7. Semoga anda berjaya kali ini...Insyaallah.

    ReplyDelete
  8. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  9. congrats sebab menang ! :) hehe bw sini melalui senarai pemenang :)Good luck untuk phase 2!

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top