23
Assalamualaikum


Minat yang sama dengan pasangan merupakan sesuatu yang menarik..betul tak...macam lah aku yang meminati gadget dan IT nie..walaupun tak semua perkara tentang IT nie aku tahu,At least aku banyak belajar dari En.hsuband..

Bersyukur kerana mendapat jodoh yang mempunyai minat yang sama...Selalu memberi dorongan kepada wife dia..yelah..Dia tau yang minat wife dia adalah berblog..Of courselah bila ada Jualan yang melibatkan gadget nie dia lebih suka..lagi la Jualan Akhir tahun..Mestilah mereka menawarkan Jualan smartphone dan Jualan tentang IT nie lebih murah dan mampu untuk semua orang memilikinya kan..

Macam tahun lepas,Aku dapat membeli Tablet samsung dengan harga murah sempena harga Jualan akhir tahun..Bila dah ada tablet nie,senang sikit aku nak up entry bila bila masa dan di mana sahaja..
sumber: google

Tak payah la nak bawak lappy ke sana sini untuk aku update entry kan..Tablet nie senang sikit...Ringan dan mudah untuk dibawa..

Bersyukur sebab ada seseorang yang memahami untuk aku terus berblogging...Thanks to you En.Husband..





Post a Comment

  1. wah bestnya.. betul ada tablet senang skit nk update blog. xpyh susah-2 bwk lappy..hehe

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. tahniah. Mmg senang nk berblogging dgn tab.. semoga terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. mmg anugerah tak ternilai bila psgn kita byk persamaan dan hobi yg sama...

    ReplyDelete
  4. syukur dpt psgn yg memahami kita..harap kekal bahagia selamanya...

    ReplyDelete
  5. memang mudah nak bawa kemana2 kan kalau ada tablet sendiri..syukur dpt pasangan yg memahami

    ReplyDelete
  6. bestnya kak. saya teringin nak beli ipad mini. hehehe

    ReplyDelete
  7. acik pun kalau kat luar updte guna i pad sahaja

    ReplyDelete
  8. saya update kekadang pakai tab jer.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah kan. teruskan berblogging dengan jaya nya :)

    ReplyDelete
  10. Farah suka bw jer guna note.. kalau nk update lebih selesa guna laptop.. bertuah la dpt husband yg memahami minat isterinya.. =D

    ReplyDelete
  11. syukurlah suami ct memahami..semoga terus rajin berblog..

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..mmg seorg hb yg memahami
    cantik tab tu..yumida nyer yag tab3 7 inci..kaler putih gak
    isi tabung nuffnang sini-inti

    ReplyDelete
  13. Best best....happy blogging. :D

    ReplyDelete
  14. ada keluarga atau pasangan yang kurang memahami dan sangat mementingkan diri dalam memenuhi minat pasangan, ia boleh menyebabkan keretakan sesebuah mahligai yang sekian lama terbina.
    pesanan pcl, dalam hal yang sebegini umpamanya...perlu ada sikap adil dan kesamarataan dalam memenuhi minat masing-masing dan kalau boleh selami minat pasangan cubalah utk mendekati bukannya menjauhi minatnya. Matlamatnya adalah kebahagian bersama.

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah sokongan moral tu penting kan!!! semoga aida terus bersemangat!!!

    ReplyDelete
  16. tapi kan rasa lappy lg senang nak update walaupun susah nak usung
    singgah follow
    www.kucinghitam.net

    ReplyDelete
  17. mmg untung hidup kalau dapat pasangan yg sntiasa memahami..

    ReplyDelete
  18. best sangat bile husband fully supports :)

    ReplyDelete
  19. best kan kak bila ada orang support dengan apa kita buat..
    macam ika juga laa, encik tunang selalu bagi semangat untuk ika berblogging, kadang2 dia juga bagi idea untuk ika up entry :)
    rasa seronok bila ada orang memahami kita,,,

    ReplyDelete
  20. pasangan yang ideal dapat melahirkan minat yang berbaloi.....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top