18
Assalamualaikum

Rasanya dah 3 hari tak online..Tak up entry dan terpaksa abaikan blog untuk masa yang lama la jugak..
Start dari hari jumaat aku bercuti..Keadaan badan yang tidak menentu...Itu yang membuatkan aku bercuti..Di tambah pula dengan MIL yang kurang sihat...

Memang seronok bila bercuti nie,tapi kalau keadaan fizikal dan mental sihat...Kalau mental dan fizikal tak sihat..memang melepek ajelah kat rumah.. Emmm...barulah faham dan rasa macam mana orang  mengandung nie..
Semuanya serba tak kena...Nak tidur malam pun susah...Tapi itulah moment yang paling indah bila suatu hari nanti kita kenang,apabila melihat anak-anak yang dilahirkan membesar..

Entry nie hanya untuk refreshkan minda supaya lebih sihat..Datang kerja check emel yang berlambak-lambak...Nak delete mana yang perlu.. nak settlekan dokumen-dokumen yang pending..Semua nak kena buat dulu pepagi nie.Walaupun kurang berselera pagi nie..Dan rasa macam senoneng kepala nie.Terpaksalah juga menggagahinya...
sumber : google

Tunggu next entry petang sikit ye..

Salam isnin...

Post a Comment

  1. selamat bekerja sis..tak sabar nak menjadi seornag ibu..:)

    ReplyDelete
  2. Gemorning... welcome back in new week.

    ReplyDelete
  3. jaga kesihatan baik2 kak, jaga kandungan... :)
    ika doa semuanya dipermudahkan untuk akak ye...

    ika klik3 INTI, transition n churps :)

    ReplyDelete
  4. gud morng..semoga dipermudah segala urusan hari ni..

    ReplyDelete
  5. semoga kak sihat selalu.. jaga kesihatan elok-elok..

    ReplyDelete
  6. semoga kak sihat selalu.. jaga kesihatan elok-elok..

    ReplyDelete
  7. salam isnin....sama gak dengan akak bz jer....

    ReplyDelete
  8. chillax je dah nak hujung tahun ni kan

    ReplyDelete
  9. jaga kesihatan sis..kerja ttp kerja yg penting baby & ibu..hehe:)

    ReplyDelete
  10. Akak jaga diri elok2 ya. Jangan stress pasal kerja tau. Tak elok utk kesihatan

    ReplyDelete
  11. Semoga sentiasa sihat & dipermudahkan segala urusan.. aamiin..

    ReplyDelete
  12. jaga diri kak..
    mengandung ni memang la macam2 sindrom yang datang..kang mood pon tak menentu..

    ReplyDelete
  13. Moga baik-baik akak. Singgah sini :)

    ReplyDelete
  14. Jga kesihatan mama dan baby eh ^_^

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top