Hadiah Ephyra Sudah Dapat - Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com - Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Kisahsidairy.com | Parenting | Lifestyle | Beauty | Travel | Review

Hot

Post Top Ad

Thursday, December 26, 2013

Hadiah Ephyra Sudah Dapat

Assalamualaikum

Hadiah yang ditunggu-tunggu dah sampai..Alhamdulillah..Sebenarnya teruja sangat nak mencuba produk nie..yelah...Kalau nak beli confirm la mahal kan..At least dapat yang trial oklah..nanti bila dah tengok keberkesanannya,barulah tak rugi untuk membeli..betul tak..


Hadiah nie dapat masa menang Contest Ephyra..
Rujuk Entry nie >>> http://www.kisahsidairy.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html

aku dapat 30 sachet ephyra...Terpilih 10 pemenang yang diorang pilih...alhamdulillah


Tapi
v
v
v
v
v
v
Confirmlah aku tak boleh nak mencuba lagi sebabnya,orang pregnant tak di galakkan untuk ambil kan...Demi kebaikkan baby kat dalam nie,Aku simpan dulu..sayang nak bagi orang...nak dapatkan payah pulak kan...hihihihi...teruk ke aku nie,.,,hoh...harap tidaklah kan..

Keterujaan aku untuk mencuba produk nie adalah kerana testimoni2 yang berjaya untuk membuat kulit wajah lebih baik...Aku bukannya nak try sebab bertukar jadi princess,cukuplah sekadar nak hapuskan bekas-bekas jerawat ratakan kulit muka nie...hehehe...

cordanalieya.blogspot.com

auramayaskincare.blogspot.com




Di sebabkan testimoni-testimoni ni lah aku teringin nak mencubanya...hehehe..
Tapi terpaksa berkorban...Menunggu hujung tahun depan baru boleh try...wah..lamanya tu..boleh simpan lama ke nie...huhu...



40 comments:

  1. tahniah.. kalau ok .. bagitahu la ye =)

    ReplyDelete
  2. wah tahniah kak, akhirnya brjya jgak akak mnang..

    ReplyDelete
  3. Tahniah. Jemput Komen Entri Terbaru : http://komikfeeqry.blogspot.com/2013/12/instagram-iman-zakaria.html

    ReplyDelete
  4. tahniah kak, jemput singgah cni ye..

    ReplyDelete
  5. Congrats!!
    mmg rata2 kata product ni bagus kann.. so kena lah tggu lps pantang sok baru boleh try yer ;P

    ReplyDelete
  6. congratulation....klik inti sini..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Beruntungla kak dapat ephyra. Takpe, tunggu baby kuar nanti boleh la cuba dan then review kat kami ye hehehe :D

    ReplyDelete
  8. Tahniah dari kakak. Tak apa kalau expiry date lama lagi. Lepas dah delivered kelak bolehlah guna..

    ReplyDelete
  9. untung laa der..meh xmo cube meh bg kite hehehe..sudi menerima dgn tgn terbukaa

    ReplyDelete
  10. untung laa der..meh xmo cube meh bg kite hehehe..sudi menerima dgn tgn terbukaa

    ReplyDelete
  11. alamak untungnya..
    walaupun sample ..kalau dpat free untung!!

    ReplyDelete
  12. congrats kak..expired lambat lagi tu kak..tgk kat kotak tu :)

    ReplyDelete
  13. tahniah aida..kalau rasa nak expired bagi kita jadi model ya..he..he

    ReplyDelete
  14. sis..buat review nanti yer?

    ReplyDelete
  15. Tahniah...berjaya juga. Ku nanti hasilnya... :)

    ReplyDelete
  16. seronoknya kak..saya teringin nak beli

    ReplyDelete
  17. wahh.. alhamdulillah.. tahniah.. :)

    ReplyDelete
  18. Tahniah!saya pun baru dapat hadiah trial pack ephyra ni sebab masuk contest yg sama;)rasanya expired dia 2015 nanti.so awak boleh simpan dulu lps deliver bby ya!:)

    ReplyDelete
  19. tahniah..dapat ephyra tu..takpe simpan je..pas bsalin leh minum..

    ReplyDelete
  20. woww tahniah kak..zee dapat yang trial pack jer tapi ok la kan sebab free..hadiah tak terima lagi ni..

    oh ye, congrats kak..dah bape bulan??awat zee baru tahu ni??

    ReplyDelete
  21. wah.. tahniah ye kak, kalau best inform ler..

    Boleh jenguk mama di sini.. Mommy As Blog

    ReplyDelete
  22. kene cuba sangat bagus untuk kulit..

    ReplyDelete
  23. Baca banyak testimoni pasal nie..tak tahu kesannya..nanti boleh suruh wife cuba...ikhlas dari www.tepakku.com

    ReplyDelete
  24. insyaAllah simpan dulu ye, ce tengok ada tarikh expired tak hahaha...

    tahniah kak :D

    ReplyDelete
  25. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (MURAHHHH SGT!!) dan dapatkan FREE Body Shop shower cream 250ml / body butter 50ml!

    Seriously, grab this GREAT deal! Sementara stock masih ada!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    0192198619 (call/sms/whatsapp/line/viber/tango/kakao/wechat)
    Instagram: izzahadi
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete
  26. tahniah sis...pada 2 perkara yang diimpikan....

    ReplyDelete
  27. tahniah kak..ramai yg kata bagus pakai ni..

    ReplyDelete



Post Top Ad