20
Assalamualaikum

Happy New Year!
sumber :google


Hari nie adalah hari terakhir kita di tahun 2013.. Segala kenangan pahit dan manis di tahun 2013 akan dikenang di tahun hadapan..

2013 meninggalkan segala suka dan duka kehidupan kita.Segala azam telahpun tertunai untuk tahun 2013 nie.Mungkin ada juga yang belum terlaksana...
Aku seperti biasa azam tahun nie,Alhamdulillah tercapai...Cuma impian untuk mendapatkan sesuatu itu masih samar-samar..Insyallah. Dengan izin Allah,Impian aku akan tercapai tahun hadapan...

Ada yang cuti ke esok? sempena menyambut kedatangan 2014 nie? Aku esok bekerja..Company tak ambil pun cuti awal tahun..So,kerja la...

Kepada mereka yang bercuti esok,selamat  bercuti...

Hari nie dah boleh buat azam baru untuk tahun 2014...Apa azam korang...cer cite sikit...boleh share kat sini..


Post a Comment

  1. esok kita cuti :)..tak apala sis sabar ekk..azam kita nak bina masjid thn depan..besar tu..mudahan dipermudahkan amin :)..selamat mymbut thn baru sis..jumpa d tahun depan

    ReplyDelete
  2. Selamat thn baru...semoga azam thn 2014 terlaksana...in Shaa Allah

    ReplyDelete
  3. Selamat Tahun baru. Akak punya azam tn lepas pun x tercapai. huhu

    ReplyDelete
  4. apa yg belum tercapai tu tak semestinya tak akan dapat kannn.. usaha lagi utk dapatnya tahun depan. chaiiyokk ;)

    ReplyDelete
  5. selamat bekerja kak.. wahh triple lah gaji ye

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam singgah sini...semoga segala impian di tahun 2014 akan tercapai...

    ReplyDelete
  7. semoga tahun depan lebih cemerlang

    ReplyDelete
  8. selamat bekerja esok..haha saya pon kerja tapi 2 jam saja..huhu..
    selamat thn baru! :)

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru 2014 kak.. semoga segala impian kak akan menjadi kenyataan, insya-Allah.. :D

    ReplyDelete
  10. Tak cuti Tahun Baru jugak ye. Macam kat Johor la pulak. Negeri Johor, time tahun baru, mana pernah cuti.

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru.. semoga anda mencapai kejayaan dengan apa yang anda doakan pada tahun 2014..:-)

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru kak...
    #baru balik daftar anak sekolah agama...

    Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

    ReplyDelete
  13. Saya cuti esok :)

    Ada jugak yang tak cuti ye esok?? Hmm.. Xpela, nak wat cane, tuntutan keje :)

    Jemput singgah my blog jgk ye...

    www.blog-wafee.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru kak dan selamat bekerja jugak..
    tu la, nape johor takde public holiday erk 1 jan??

    ReplyDelete
  15. ika cuti ke tak cuti ke tetap busy miahahahaha

    selamat tahun baru kak....bab azam ni...ika banyak azam..tapi tak pernah declare setiap tahun baru..sebab tak amalkan macam tu :)

    ReplyDelete
  16. Slmt menyambut tahun baru 2014 Aida.. semoga tahun 2014 ini membawa lebih kejayaan serta keberkatan.. aamiin.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top