31
Assalamualaikum

Alhamdulillah..petang ni dapat rezeki terpijak...Tapi bukan untuk dipijak pijak occay..
Thanks kat supplier tu coz delivery kan kami kami nie box of mini cupcake..Aku memang suka sebab comel la sangat mini cup cakes nie..Pelbagai jenis dan perasa..Yang penting sodap!!

Actually dapat kotak kecik je..Tapi alhamdulillah..rezeki orang nak bagi..Dalam kotak kecik tu ada 12 biji cup cake mini..
pernah beli dekat Nusajaya tuari..Kalau kotak kecil harga dia rm10 je..dalamnya ada 12 biji mini cupcake...Kalau korang singgah kedai nie.confirm korang rambang mata nak pilih yang mana satu..
kotak dia pun cun...pink 

12 biji mini cupcake yang sangat comel untuk di makan..

kalau korang nak tau lebih lanjut atau nak mengetahui kat mana nak dapatkan cupcake mini nie boleh lalayari laman web ni >> http://houseofmini.com/

House of Mini - Malaysia

Dah pun selamat aku telan cupcakes tu...kenyang alhamdulillah...

Post a Comment

  1. alahai.. comel.. :D sygnye nk makan... anak sy suka dgr lagu Elly Epit iaitu lagu CUpcake oo nom nom.. hehe

    ReplyDelete
  2. maebelesssss! ni kalau nampak dek anak2 kenit ni konpom nak selalu ni! :D

    ReplyDelete
  3. Ini kalau kakak dapat pun sebiji sekali ngap aje ni Eda.

    Cumil betullah:)

    ReplyDelete
  4. rezki jangan d tolak kan..wah sedapnya..kat area cne pun ada jual cupcakechick.memang sedap

    ReplyDelete
  5. kadang2 dah tengok decoration cantik2 atas cupcake ke muffin kek le segala bagaii..jadi sayang nak makan..tapi makan juga ahahahhaha

    ReplyDelete
  6. errr..
    boleh pos kt shark sekotak.
    hehhe..
    cam sodap pulak tgk.

    ReplyDelete
  7. comel² je kan topping dia..menarik sangat!

    ReplyDelete
  8. nampak sedap la kak..menyelerakan!

    ReplyDelete
  9. alamak, akak beli kat mana ni, aduh, dah la kita hantu kek, ...hihi

    ReplyDelete
  10. wah !! sedapnye .. :(( mama tak nak beli .. waaa .. **mama kata manis .. tak elok ..

    So , tarak boleh beli lerr ..

    ReplyDelete
  11. alamak...comel-comelnya cake dia..nampak pun sedap... :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. mesti sedap kan ? sebab tgk pun nmpk sedap.. follower blog sini, 1556, 4 digit no terakhir amal :D

    ReplyDelete
  13. cup cake kecik2 gini kalo makan sikit memang tak cukup kak...nak plak pelbagai perisa kan..sedar2 dah licin baru kenyang..hahahaa..

    ReplyDelete
  14. comelnye... suka tengok.. hihihi.. :)

    ReplyDelete
  15. Cute nya mini CC tu. Murah rezeki.

    ReplyDelete
  16. cam comel jer...dah lama akak tak rasa cup cakes nie....

    ReplyDelete
  17. tak silap fiza donut pun ada kan.. nk kene ngk website dia.. sbb tak tahu area mn dia berada...

    ReplyDelete
  18. comey2..nak makan pun sayang tu

    ReplyDelete
  19. Comel comel ja. Rasa pun mesti comel comel jugak kan..

    ReplyDelete
  20. Kue cupcakenya cakep-cakep :)
    Kalo buka usaha makan-makan, jangan lupa gunakan Dus Makanan punya kami ya...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top