18

Assalamualaikum

Lambat bersiaran hari ni.Hari nie tak kerja.Dari semalam kereta buat hal.Tu mesti kes tuari langgar lubang.Dah nak kena tukar tayar kereta.Mybe tayar kereta dah bengkak.Lagipun dah lama tak tukar.Last tukar pun rasanya tahun lepas.second hand pulak tu.Ni tukar tayar baru.Puas hati dan terjamin.Walaupun terasa melayangnya duit, Tapi demi keselamatan.kena tukarj uga.

Mood nak datang kerja pun hari ni kurang, so kira cutilah hari nie...yahoooo....habislah leave kena tolak..Dah takde dah balance utk annual leave.Confirm sekali lagi cuti terpaksa potong gaji.

Tak dapat nak blogwalking hari ni sebab banyak benda kena  settlekan.Plus kadar kesihatan kurang memuaskan lately nie.Tekak asyik terasa payau je.Pening pening lalat.. APAKAH?????????
Masih didalam tanda tanya.Sebenarnya mengharapkan sesuatu yang baik...AMIN!!!!!!

Doakan ye...oklah..ada masa up entry lagi..

Post a Comment

  1. selesaikan dgn berhemah ye :) heheh

    ReplyDelete
  2. dapat tayar baru dah leh jalan2 dah haha
    jaga kesihatan kak, semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  3. Wasalam..

    Lama tak singgah sini :)
    Duit melayang tak pe jangan nyawa melayang.. dah lah tak ada gantinya. Wah! kalau ada rezeki tambah ahli keluarga lah ea.. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  4. hihihi, kalaulah bertambah ahli baru, syukur kak... syukur.....

    ReplyDelete
  5. amin.. kalau betul mmg seronoknye..

    ReplyDelete
  6. wahh mna tahu ada rezeki .. ada ahli baru

    ReplyDelete
  7. semoga semuanya berjalan dengan baik KSD...er...apakah tandanya itu? kalau sakit, moga cepat sembuh tapi kalau tuttt..tahniah lah..hihi

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum.. dah sihat ke?.. semoga ada berita baik yer :) Aminn.

    ReplyDelete
  9. its ok kak..
    setel bnda2 penting dulu k..
    smoga urusan akak dipermudahkan..
    insyaAllah..

    ReplyDelete
  10. cepat sihat ok :) nnt blh BW lagi

    ReplyDelete
  11. pening2 lalat rupenyee ade isi..yehuuu

    ReplyDelete
  12. ada berita baik nie...kalau dah pening-pening....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top