33
Assalamualaikum

Ku gagahi juga menaip entry walau beberapa perenggan,..

Mood untuk menaip entry dah hilang..Blogwalking pun dah takde...Apatah lagi nak check emel dan blog.
Status kat blog pun dah malas...

sumber


Ni semua kerja orang dalam yang nak duduk selesa dalam perut ibu dia..
sumber:emoticon

Tunggu mood dalam keadaan selesa baru boleh blogwalking...Semua dah tak kena...nak cari posisi untuk duduk dengan betull..Mengah rasanya..

Post a Comment

  1. Assalammualaikum.. kisahsidairy,

    ok .. kami semua memahami..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. weeee.. comel nye yg dalam perut tu kak :)

    ReplyDelete
  3. tahniah...dah ada baby dlm perut yer...

    ReplyDelete
  4. tahniah kak, Allah mendengar doa akak.. semoga akak sihat sentiasa hendaknya.. jaga kesihatan elok-elok ye kak.. :)

    ReplyDelete
  5. Wah congrats dear,,,happy 4 u.. take care tau.. =D

    ReplyDelete
  6. betul ka nie sis wah tahniah..alhamdulilah rezki

    ReplyDelete
  7. serisously kak?? Alhamdulillah tahniah kak1 i'm so happy for you. Kan dah kata, rezeki tu akan datang juga asalkan kita jgn putus doa dan putus asa. Jaga leklok baby and your self k. Tak blogging pun takpe tuk sementara waktu ni kak. Nanti fizikal dan emotion dah stable da akak selesa baru akak boleh blogging sampai puas hehe. So happy for you kak (^_^)

    ReplyDelete
  8. waa.. nnti bila mood dah datang, mesti update banyak2 pasal baby.. heheh

    ReplyDelete
  9. oooo bertabah la... ada budak dalam perut memang kadang2 tak ada mood...

    ReplyDelete
  10. Tahniah sis. Pembawakan budak yer. Selamat menempuh 40 minggu nan indah. Take care.

    ReplyDelete
  11. wahh alhamdulilah rezeki ^_^ tak pe .. take ur time kak

    ReplyDelete
  12. eee .. ade baby la .. mesti comeyy tu ..

    *** jom masok GA kite .. http://farrahs-le-moustache.blogspot.com/2013/12/first-giveaway-by-farrah-hanim_22.html yang pertama ni .. ahaks ! do support me !!

    ReplyDelete
  13. Tahniah dik....berehat dulu ye...have a great preggy moment dear...

    ReplyDelete
  14. Itu perkara biasa, tiada yg perlu digusarkan. Sampai masanya...mood itu akan datang kembali

    ReplyDelete
  15. im really happy bile dgr kabar berita ni..ahhh best nyeee.tb dapat adik hehe ;p

    ReplyDelete
  16. Kadang2 saya pun menghadapi masalah yg sama, time tu memang blog sunyi sepi la kan..

    ReplyDelete
  17. baby nak mamanya bg belaian..hihi
    moga dipermudahkan proses kehamilan akak

    ReplyDelete
  18. tahniah kak.. akhirnya.. tumpang gembira jugak.. akak doakan fiza cpt dpt baby mcm akak jugak...

    ReplyDelete
  19. wahh..tahniah KSD,:)ini tahniah sbb ada bby dlm perut, satu lagi tahniah sebab menang premium pack contest kasih ephyra.saya tengok nama blog awak ada kat senarai pemenang..:)

    ReplyDelete
  20. Faham2.. dulukan apa yg sebaiknya. Sy ttp mendoakan kebaikan semuanya.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  21. tahniah sis dan bnyakkan brsabar :)

    ReplyDelete
  22. tahniah ! take care dan sabar ...

    ReplyDelete
  23. semoga akak sihat2 dan jaga diri baik2 :)

    ReplyDelete
  24. hope...take care...pembawakan budak memang rasa malas jer.....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top