15
Assalamualaikum

Aku pasti peminat peminat Che Ta atau Zain Saidin menunggu saat-saat ini untuk melihat pasangan ini bernikah..Terdengar tadi Di HotFm,Ramai yang mendoakan dan menujukan lagu khas buat Pasangan ini..
waauuuu...kau HADO!!! heheh

Perkahwinan yang dikatakan mencecah 1.21 Juta ini pastinya dinantikan oleh orang ramai dan juga aku nie..Nak tengok la bagaimana gahnya pernikahan dan persandingan mereka yang mendapat tajaan berjuta ringgit tu...Kalau orang biasa takdenya orang nak Taja kau Deknon..untung jadi artis kan..
rozita che wan
Zain Saidin & Che Ta Pilih Bali Untuk Foto Pra Perkahwinan
Gambar pra perkahwinan(credit to BeautifulNara)

Majlis persandingan dan resepsi akan diadakan pada 13 Disember di Setia City Convention Centre (SCCC) di Bandar Setia Alam. Agak-agak diorang nie jemput tak peminat peminat diorang ek??
majlis berinai Che Ta dan Zain Saidin
majlis berinai Che Ta dan Zain Saidin


majlis berinai Che Ta dan Zain Saidin


majlis berinai Che Ta dan Zain Saidin
credti to Mstar


Cantik dan comel mereka berdua nie...

Memang ramai yang telah memperkatakan perkara yang buruk dan baik tentang perkahwinan mereka..
Tapi bagi aku,Allah telah menentukan jodoh setiap pasangan tu..Apa yang penting kita sebagai umat islam,mendoakan yang terbaik untuk rumahtangga yang dibina.Cinta tidak mengenal Usia,pangkat dan darjat seseorang kalau itulah Ketentuan yang Allah beri untuk kehidupannya..betul tak...


Post a Comment

  1. macam puteri cik tah..tahniah buat mereka.dah rezki mereka kan sis..klik2 cne

    ReplyDelete
  2. amboi letopnyaa pre wedding dia..


    :P

    ReplyDelete
  3. Rezeki mereka. Dah ditentukan :)

    ReplyDelete
  4. sama cantik dan sama padan.. semoga diberkati Allah sellau dan kekal bahagia hingga ke syurga.. :D

    ReplyDelete
  5. kita doakan mga diorg bahagia dr dok kutuk2 kn.. kita tak tahu hidayah Allah tu bila... iman ni dan hati boleh berbolak balik...

    ReplyDelete
  6. alhamdulilah..moga kekal hendaknya

    ReplyDelete
  7. berjuta-juta lemon kos pasangan sejoli nie.....

    ReplyDelete
  8. seriusly sangat cantik gambar² dorang ni dalam merealisasikan perkhawinan mereka kan..congrats!

    ReplyDelete
  9. Fuhh.. dah macam di kayangan.. semoga berbahagia di dunia & akhirat.. aamiin..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah..dah selamat mlm td..:)

    ReplyDelete
  11. pada ika biar laa, kalau nak hirau sangat orang cakap negative sampai bila2 pun tak sudah,
    orang mengutuk,
    meeka bahagia je :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top