18
Assalamualaikum

Dikatakan angin kencang Timur laut dengan kelajuan 60kms dengan ketinggian ombak setinggi 5.5 meter di perairan Kelantan dan Terengganu dijangka berterusan sehingga isnin 9 Disember 2013.

Harap pada masa nie Pekerjaan berkaitan dengan laut kalau boleh dielakkan la...risau juga angin kencang yang laju tu boleh memudaratkan mereka..

Apa pun kat bawah nie aku share sikit dengan korang tentang ramalan cuaca untuk 4 buah Negeri nie.harap berguna untuk korang..Kurangkan aktiviti luaran untuk mengelak kejadian yang tak diingini mahupun untuk kesihatan diri.
Maklumlah musim hujan macam nie,banyak penyakit yang datang..

ramalan cuaca
sumber dari harian metro

Post a Comment

  1. Dikatakan kali ini paling dahsyat ujian banjir melanda. Moga ujian ini meningkatkan lagi keimanan kita semua.. Doa-doa dan doa jgn putus mohon padaNya.

    ReplyDelete
  2. Berharap agar air cepat surut..berbelah bagi pulak nak balik johor malam ni :(

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum...kisahdairy,

    Moga semua ini cepat berakhir, kesian kat mereka yg mengalami banjir kerosakan harta benda dan nyawa..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. akhir-akhir tahun memang cuaca agak kurang elok..mudahan semuanya selamat

    ReplyDelete
  5. Sekarang ni orang kerja kat laut cuti panjang rasanya. Terima kasih perkongsian ini.

    ReplyDelete
  6. banjir kali nie antara yang terburuk kan.. moga semua selamat...

    ReplyDelete
  7. moga keadaan semakin membaik..:)

    ReplyDelete
  8. kesian sgt tgk banjir ada yg smpi meninggal..
    harap semua nya cpt ok.. huhu
    dear. done klik your nuffnang.hihi

    ReplyDelete
  9. pagi ni alhamdulillah nampak matahari sikit.

    ReplyDelete
  10. kenalah berhati-hati skrng ne kan?

    ReplyDelete
  11. semoga cuaca kembali ok dan air cepat surut..

    ReplyDelete
  12. takutnya.... musim hujan betul ni. risaunya..

    ReplyDelete
  13. Mmg merisaukan.. harap2 tiada kejadian yg lebih buruk berlaku, in shaa Allah...

    ReplyDelete
  14. cuaca hujan nie nak pergi kenduri kahwin pun malas.....

    ReplyDelete
  15. thanks...info yang sangat berguna,..mohon izin share pada pages saya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  16. memang teruk banjir kali ni ya, hujan setiap hari tak berhenti, alhamdulillah melaka tak hujan setakat 2hr ni...

    ReplyDelete
  17. Sememangnya musim hujan di kawasan Pantai Timur. Perlu berhati-hati.

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top