Thursday, December 19, 2013

# segmen

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

Assalamualaikum


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

45 comments:

  1. sy join segment yg sama... :-)

    http://thescreammer.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..sya join dari segmen yang sama...semoga berjaya..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. semoga berjaya..
    dari segmen yg sama

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum.. Ros singgah sini dari segmen yg sama .
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. semoga berjaya dan selamat bersegmen KSD :)

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen..saya pun dah join segmen yg sama..

    ReplyDelete
  7. Singgah sini dari segmen yang sama...semoga berjaya yer..

    http://mardiahdiana.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen kak..nak join jugaklah :)

    ReplyDelete
  9. dr segmen yg sama http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html .support you

    ReplyDelete
  10. http://www.mizisempoi.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    ReplyDelete
  12. datang singgah sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  13. salam singgah pagi jumaat

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  14. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  15. All the best!!
    Dari segmen yang sama!:D

    ReplyDelete
  16. salam :) syira dah follow blog awakk dr segmen
    http://syiralokman.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html
    singgah ke blog syira eh ? and like page ni
    https://www.facebook.com/syiralokman5?ref=ts&fref=ts

    terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  17. balas kunjungan . :) good luck tau.

    ReplyDelete
  18. Membalas kunjungan :) Good luck :D

    http://havinue.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html


    Jom tengok giveaway yang sedang berlangsung :)

    http://havinue.blogspot.com/2013/12/giveaway-yang-sedang-berlangsung.html

    ReplyDelete
  19. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. salam kenal

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  21. Singgah melawat dr segmen sama :)
    Jom jenguk Cik Anis pule...ihikk~

    ReplyDelete
  22. SALAM. BW DARI SEGMEN YANG SAMA. DFU > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  23. dr segmen yg sama..blogwalking sambil follow...follow sy balik ye..tq..

    ReplyDelete
  24. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.. Singgah dari segmen yang sama ..

    http://afiqahadzan.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  26. Salam sejahtera... datang ziarah dari segmen yang sama..
    selamat maju jaya dalam bersegmen ^__^

    ReplyDelete
  27. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  28. salam... tahniah ya

    http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete
  29. salam... tahniah ya

    http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    ReplyDelete



Follow Us @aida_yusof81