30
Assalamualaikum

Entry nie saja nak share dengan korang tentang satu blander juice yang pernah aku beli dengan MyDeal nie..
kalau ikut harga sebenar dalam Mydeal nie memang mahal sikit..Masa aku beli dulu harga dia rm58 tak silap aku..

Kenapa aku beli Blander nie?Sebabnya sekarang nie aku lebih suka buat juice dekat rumah..Kadang kadang bila beli apple hijau,memang aku confirm tak makan lah sebab rasa masam tu yang membuatkan aku tak boleh nak gigit buah tu..Tapi bila aku blend buah apple hijau nie,barulah aku boleh minum...Untuk menyedapkan lagi rasa apple tu,aku blend sekali apple tu dengan ice dan susu..baru mengancam...Kalau letak yougurt lagi sedap.

Memang aku suggestkan korang beli sebab sekarang ni tengah murah..Korang tau tak,Kalau harga kat luar nie,adalah dalam RM70 ke atas..Aku pernah la riki2 benda nie.Sebab teringin nak beli kan..

So,bila dah ada harga murah nie,sayang pulak kan tak beli...Cik Telinga Bulat kita baru beli...hehehehe..
Harganya??? Rm25 sahaja..Free postage tau...Korang jangan risau ,xkan kena tipu punya sebab aku pernah beli dengan Mydeal nie..Aku buat entry nie pun bukan Mydeal bayar tau..Saja nak promote kat korang yang berminat..Dah alang2 aku rasa berguna,apa salahnya share kan

So kalau korang berminat.Aku bagi link nie,Then korang boleh beli.Tinggal 4 hari lagi sebelum tawaran harga tu ditutup..Klik SINI

Disebabkan dengan keterujaan aku,aku sampai lupa nak baca sampai habis..hahaha..mohon maaf kat korang ye..betul kata Cheq Em.

Get your smoothie fix right at home with today's DEAL -  Shake N’ Take Mini Blender, the quintessential kitchen helper. Choose from the following options:-
  • Quality Shake N' Take Mini Blender & 2 Travel Bottles for RM58 instead of RM99
  • 1 unit travel bottle only for RM25 instead of RM59

Pembetulan pada entry di atas...tapi bagi aku masih lagi berbaloi kalau nak dibandingkan dari yang dijual di kedai luar atau di facebook kan..Thanks ye Cheq Em...Perbetulkan kesilapan pada entry saya...

Post a Comment

  1. wah murahnua sis..nak try beli la mcm nie..thanks sis bagi info.feveret nie jus

    ReplyDelete
  2. saya memang teringin nak memiliki nye.. thanks for your sharing..

    ReplyDelete
  3. sangat murah ni..haruslah grab one :)

    ReplyDelete
  4. Murahnyer rm25.. Nak sambar gak ler satu

    ReplyDelete
  5. Oh... betullah Eda murah sangat kalau RM25 aje..

    ReplyDelete
  6. penangan akak la kn da terbank in hahahha..im counting the day to got this item..ah xsaba ;)

    ReplyDelete
  7. jus buahan homemade memang sedap :)

    ReplyDelete
  8. rasanya rm25 untuk travel bottle jer.... tak dapat blender.. kalau nak blender + 2 bottle harga RM58... :)

    ReplyDelete
  9. benda ni memang berguna betul kak. Kak ipar kenit ada satu camni. Kenit pun terasa nak ada satu hehe

    ReplyDelete
  10. singgah jgk kejap cuti2 ni ! done nuffnagx2 yer

    ReplyDelete
  11. hurmmm.lepas compare,rasanya still murah..lagipun memang awk dah pakai barang ini pun..kan best kalau ade satu kat umah..tapi saya dah laa malas nak buat air..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  12. eh..
    lepas blander terus minum ek.
    hebat design bekas tu.
    boleh coba nie

    ReplyDelete
  13. Nice sharing akak.Harga pun murah.Berbaloi :D

    ReplyDelete
  14. memang murah ni.. berbaloi kalau beli sekarang..

    ReplyDelete
  15. dh lm tgk blender ni..teringin gak tp sblm ni tgk harga agak mahal..huhu

    ReplyDelete
  16. murah la, tp tak pernah beli lg dri situ.. lpas ni leh cuba

    ReplyDelete
  17. Salam...singgah sini...kalau tak keberatan sudilah join GA saya yer....http://mawarberduri4147.blogspot.com/2013/12/special-giveaway-by-afiqah.html..Tq...

    ReplyDelete
  18. harga memang berbaloi2. pernah tengok orang jual kat fb harga sampai 90 lebih..

    ReplyDelete
  19. harga memang berbaloi2. pernah tengok orang jual kat fb harga sampai 90 lebih..

    ReplyDelete
  20. wah berbaloi harganya kak
    nampak comel je
    isi tabung nuffnang sini-transitions

    ReplyDelete
  21. wahhh murah...boleh order ni nanti..huuuu

    ReplyDelete
  22. tak perlu tapis ya . terus jer minum . bagus nih ...

    ReplyDelete
  23. murah la kalau beli on9.. fiza pun mmg suke beli on9..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top