34
Assalamualaikum



Memang  betul betul blues monday hari nie sebab 2 perkara nie.

Perkara Pertama :
Company aku tak ambil cuti untuk hari nie yang sepatutnya Johor bercuti hari nie...Confirm ramai yang bercuti..tu yang tak best nya...Semalam balik pun dalam keterpaksaan je..Tak puas  nak berbual-bual dengan adik beradik yang lain.memandangkan mereka berkumpul di kampung sejak sabtu yang lalu..Oh..SEDIH!!!

Perkara Kedua :
9 Dec 2013 merupakan hari jadi orang yang amat bermakna dalam hidup aku...IBU!!!..Sebab tu malam tadi aku balik dengan keterpaksaan.
Sebab tu aku namakan entry nie Special Entry Untuk Ibu aku.

ibu

happy birthday
Sambut hari jadi emak tahun lepas..masa tu aku bertongkat lagi...

Selamat hari jadi pada emak yang ke 50 tahun..Terima kasih menjadi emak yang begitu memahami anak-anak.Emak yang sentiasa mendoakan kebahagiaan kami,emak yang sentiasa tabah dalam menghadapai dugaan,Emak yang sentiasa sabar dengan karenah anak-anaknya...Emak segala galanya..
Sedih sebab tak dapat nak berkumpul ramai ramai macam tahun lepas lagi...Insyallah...moga emak sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki...amin...




Post a Comment

  1. selamat ulang tahun kelahiran utk ibu sis..mudahan dipjgkn umur & diberi kesihatan..sabar ya sis..klik2

    ReplyDelete
  2. sampaikan salam pada mak ye kak.. sy doakan semoga mak akak panjang umur dan murah rezeki slalu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum...Selamat Hari Jadi Untuk Ibu yer...moga dipanjangkan umur dan sehat selalu...

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun kepada mak kak aida :)
    semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki...semoga sentiasa diberkati Allah :)

    ReplyDelete
  5. Happy birthday to your mom, May Allah bless her dgn umur yg panjang dan dimurahkan rezeki ^^

    ReplyDelete
  6. Happy birthday to your mom, May Allah bless her dgn umur yg panjang dan dimurahkan rezeki ^^

    ReplyDelete
  7. Selamat hari lahir buat mak akak.. semoga bertambah sihat dan ceria selalu disamping keluarga tersayang..

    ReplyDelete
  8. selamat hari lahir yang ke-50 untuk mak kak.. semoga dipanjangkan usia mak akak dan diberkati Allah selalu.. :D

    ReplyDelete
  9. selamat hari lahir untuk ibu awak......semoga sentiasa sihat hendaknya

    ReplyDelete
  10. Sebagai anak kita berusaha utk mgembirakn mereka,walaupun kita xmampu utk mhadiahkan mereka banglo atau kereta mewah... kita sentiasa berusaha dan ingat ibu yg melahir dan membesarkan kita (pcl lah tu..) anyway selamat ulang tahun kpd ibu Aida..semoga sentiasa sihat hendaknya . seronok bila ramai2 kumpul adik beradik.

    ReplyDelete
  11. yang penting kita tak pernah lupa hari2 istimewa orang tersayang.

    ReplyDelete
  12. selamat ulangtahun kelahiran makcik...semoga panjang umur, dimurahkan rezeki & diberkati selalu..in sha allah, amin...

    wahhh, mak muda lagi tu...mak akak dah 53...tp cucu dah bderet²....hahahaha...

    ReplyDelete
  13. selamat hari jadi untuk ibu akak..
    cheer up skit kak...takmo sedih2 nanti ganggu mood..
    branch opis zee yang kat johor pon kerja ari ni..

    ReplyDelete
  14. selamat hari lahir untuk mak akak..moga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki..aminn

    ReplyDelete
  15. Semoga ibu awak sentiasa dilimpahi keberkatan dan kesihatan yg berpanjangan..amin.;)

    ReplyDelete
  16. semoga dikurniakan umur yang panjang dan diberkati selalu. Sanah helwah makcik! (^_^)

    ReplyDelete
  17. selamat hari ulang tahun yang ke 50 mak cik..
    semoga mak sihat hendaknya..

    ReplyDelete
  18. sama birthday dengan zaza la.. Happy birthday mak cik.. ;)

    ReplyDelete
  19. Selamat hari lahir mak cik. Smoga di beri kesihatan yg baik.

    ReplyDelete
  20. Slmt mnymbut ari lahir untuk mak aida semoga sentiasa diberkati slalu ^_^

    ReplyDelete
  21. Selamat menyambut hari lahir untuk ibu.. semoga sentiasa sihat & diberkati kehidupan sekeluarga.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  22. selamat ulang thn buat mak akak
    moga dipanjangkan usianya, diperbykkn amalannya, diberi kesihatan yang baik, diberi kebahagiaan, kesennagan hati, kelapangan dada. moga sentiasa dirahmati olehNya.

    owh..kenapa akak bertongkat...
    isi tabung nuff-transition

    ReplyDelete
  23. wahhh..baca2 terus teringat dekat mak..nak balik t_t

    ReplyDelete
  24. Singgah sini nak share link penulisan budu ..sambungan yg hr tu Kerna Seorang Lelaki

    ReplyDelete
  25. selamat ulang tahun ke 50 aunty.

    ReplyDelete
  26. happy birthday buat emak yea....banyak company swasta kalau PH memang tak amik...tu yang susah tu......

    ReplyDelete
  27. Happy birthday untuk mak akak ya

    ReplyDelete
  28. selamat hari lahir buat bonda tercinta... :)

    ReplyDelete
  29. selamat hari lahir buat bonda si Diary...

    bulan kelahiran sama mak dan mak mentua saya juga..

    ReplyDelete
  30. Ibulah segalanya2 buat ku...
    Selamat ulang tahun buat ibu anda, semoga sihat dan di berkati.

    ReplyDelete
  31. Selamat hari ulangtahun buat ibu...semoga dipanjangkan umur dan diberi kesihatan yang baik..

    untung masih ada ibu kan..;)

    ReplyDelete
  32. selamat hari lahir untuk ibu akak, semoga panjang umur dan di murahkan rezeki

    ReplyDelete
  33. Kasih ibu tiada penghujungnya :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top