12
Assalamualaikum

Bila banyak terbaca pentingnya Template dalam blog nie di Blog Hasrulhassan.Terniat juga nak tukar template nie.

Sebenarnya kalau kita mempelajari selok belok SEO rasanya banyak yang perlu diubah dalam blog nie..
kalau dulu memang lah sekadar suka suka...Sekadar untuk meluahkan apa yang rasa nak diluahkan.
Tetapi bila dah lama berblog nie,dan mengenali blogger blogger otai,tujuan itu bukanlah hanya untuk suka suka..

Yelah dalam kita berblog pun ,disamping itu kita pun boleh menjana pendapatan melaluinya..Cum semua tu terpulang pada kita nak atau tidak.

Dah riki2 template yang disyorkan Oleh HH  pada blogger2 lain..Cuma belum ada kekuatan untuk menukar...hehehe...sayang tau!!!

Tapi insyallah,satu hari nanti aku akan tukar jugak untuk yang lebih baik...ok tak..

Semakin lama aku mebaca blog dari Otai Otai nie,semakin lah meluap luap keinginan aku untuk mengubahnya...Nampak juga kekemasan dan loading lebih cepat..

Pada korang yang newbie,kalau rasa nak berblog ada tujuan yang lebih cemerlang,korang boleh la terjah Blog Hasrul Hassan untuk membaca segala tips yang diberikan..

Template untuk rujukan...di Sini

Post a Comment

  1. blog HH memang best.. banyak info yang boleh dapat. cikserai pon baru belajar SEO.. tapi pening skit..

    all the best..

    salam kenal :)

    ReplyDelete
  2. Mmg plan nk tukar template lagi..tpi stkat ni biar dulu gn template asal tu... Sbb bru sgt buat...

    ReplyDelete
  3. kita selalu baca entri kat blog HH..beliau memang bloger otai.

    ReplyDelete
  4. rasa macam malas je nak ikut tip2 tu... byk kerja nak buat...

    ReplyDelete
  5. jarang bermain dengan SEO ni..ok,nanti nak terjah jugak :)

    ReplyDelete
  6. selalu dgr SEO tapi xpernah tahu apa benda tu..so skrg nak g baca sat :)

    ReplyDelete
  7. Sya pun x tau psl seo..huhu..kna g google dulu

    ReplyDelete
  8. teringin jg nak try ubah tempalte..tapi masih belom ada keberanian

    ReplyDelete
  9. dah lama aiza tak tukar template.. cakap bab SEO check blog aiza kat chkme rendah saja SEO.. malu pula nak cakap.. hehe.. menabung inti..

    ReplyDelete
  10. ika tak tahu langsung tentang SEO tu semua huk

    ReplyDelete
  11. rasanya pun nak tukar jugak header tapi tak berapa pandai ler.....

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top