22

Assalamualaikum

Rasa dah lama tak blogwalking.Sebelum tu aku nak minta maaf kat korang sebab tak menyinggah balas blog korang.

Sekarang nie aku tengah berpantang.Macam pelik pulak tulis perkataan Berpantang ni.Selalunya berpantang ni bagi ibu ibu yang dah melahirkan anak.Tapi aku berpantang  sebab kes keguguran tempohari.Kenalah ikut kata orang tua yang nak betul betul aku berpantang.Walaupun keguguran, tetap juga kena berpantang dan lebih teruk dari orang bersalin..Tak sangka pulak kan..
Bila bercuti di Kampung nie, aku up entry hanya menggunakan tab sahaja..so, untuk blogwalking seperti biasa tu mungkin tidaklah.of course lain tenet lembab dan rasa tak selesa nak Blogwalking kan.

Insyallah, lepas raya cina ni, aku dah mula bekerja..Rasanya dah fit untuk bekerja..Kalau duduk rumah pun, aku dok asyik melayan perasaan jugak..teringat pada baby aku tu...

Pada korang, jangan berkecil hati ya kalau aku tak menyinggah..insyallah, lepas sihat betul betul nie, aku akan balas semua komen korang eh..

Nak ucap thanks  kat seorang blogger yang korang sendiri kenal dengan panggilan abang Abil..si Pemilik buku Warkah untuk isteri tu.Thanks abg abil sebab singgah blog ni.Dulu mmg selalu jadi silent reader kat blog abg abil.Suka baca dia berceloteh tentang Kak Gee..

Sumber:google

Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak ida. takpe kami paham. semoga kak ida bersabar ketika berpantang ye. in shaa Allah, rezeki Allah beri, luas dan banyak (",)

    ReplyDelete
  2. take your time sis.. berpantang betul2 dulu tau.. nanti semua dah ok BW lah puas2 yer :)

    ReplyDelete
  3. Masya-Allah kakak tak tahu. Kakak ingatkan sepi kerana sarat... Sabarlah moga tabah dgn ujian yg Allah berikan ini.

    Dont worry kakak jenis tak kisah bab bw ni. Janji kakak terjumpa N3 kakak singgah kalau tak terjumpa tu maaflah.. biasalah adat berblog kan..

    Take care!

    ReplyDelete
  4. tak apa sis..bawa bereht2 dulu..org lepas keguguran nie sama juga mcm org lps bersalin..

    ReplyDelete
  5. berehat lah dgn secukup nya..moga anda tabahkan hati menumpuhi dugaan ini..

    ReplyDelete
  6. Yang penting berehat dan berpantang untuk kesihatan...semoga sabar menghadapi dugaan

    ReplyDelete
  7. assalamuaikum ..berehat lah dgn secukup nya kak

    ReplyDelete
  8. Takpa kak. Take ur time. :)

    Percuma baucer diskaun untuk semua pembaca blog IM kat SINI

    ReplyDelete
  9. Sis.. sabar ye sis.. moga tabah menghadapi takdirNya..
    rest betul2..
    dah sihat betul nnt blh la bw balik..

    ReplyDelete
  10. pcl baru tahu pasal berita ni, sabar lah ye KSD..moga tabah menghadapi takdirNya.

    ReplyDelete
  11. Take care ye kak..yang penting kene rehat secukupnya tu..nanti bile dah free barulah aktif semula ye :)

    ReplyDelete
  12. Selamat berpantang...
    Kita pun tgh berpntg juga...

    ReplyDelete
  13. jaga diri baik2 kak, takpe, blogwalking bila2 pun boleh buat..kesihatan tu yang paling penting untuk kita jaga :))

    ReplyDelete
  14. take care dear....hope segera sembuh....

    ReplyDelete
  15. err sorry to hear that kak :( be strong and mudahan akak kembali sihat and cergas :)

    ReplyDelete
  16. Sabarlah Aida.. semoga cepat pulih ye.. aamiin..

    ReplyDelete
  17. So sorry to hear that Aida. Semoga sembuh serta sihat seperti sedia kala. Bnyak bersabar ya. Huhu..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top