25
Assalamualaikum

Pernah tak korang dengar tentang  Geniee SSP??

Meh aku share sikit dengan korang..

Dibangunkan oleh Geniee, Geniee SSP adalah platform yang direka untuk penerbit web untuk memaksimumkan pendapatan mereka. 
Ia membolehkan pengguna untuk menyampaikan iklan untuk mendapat hasil yang maksimum daripada iklan tulen, Platform Permintaan, Real Time Bidaan melalui Ad Exchange, rangkaian iklan, dan iklan affiliate.

 Geniee SSP Deliverables
Perkongsian Geniee dengan rangkaian iklan domestik dan antarabangsa menyediakan pelbagai inventori iklan untuk menyampaikan kepada syarikat-syarikat media.
Aliran Pelaksanaan
Selepas proses kajian semula itu selesai, kami akan menyediakan tag yang boleh dilaksanakan pada laman web untuk mula menghantar iklan.
contoh keuntungan yang diperolehi hasil dari mendaftar sebagai affiliate..

Kalau korang perhatikan diatas header nie,ada satu iklan yang dikeluarkan oleh Geniee SSP.

Untuk korang yang ingin menyertai affiliate ini boleh la mendaftar di sini


Pastikan pendaftaran korang diisi dengan memasukkan kod ini untuk mengaktifkannya.Kod itu adalah : 1427

isikan maklumat korang disini beserta kod di kotak merah itu

Setelah itu korang akan mendapat emel dari publisher untuk mengaktifkan dan diberi kod untuk Banner dan diletakkan di dalam blog korang..

Korang juga boleh inform pada publisher yang korang tidak menerima pengiklanan tentang Arak dan rokok.sama seperti nuffnang.

Jom Jana pendapatan Melalui Geniee SSP...




Post a Comment

  1. assalamualaikum..

    slmt tahun baru 2014 utk KSD dan keluarga :)

    ayie baru tahu benda nih....hehe

    ReplyDelete
  2. Selamat tahun baru Aida.. t kasih diatas perkongsian.. :)

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru kak, ermm.. perkongsian yang menarik, tapi salah satu syaratnya kalau tak silap kena ada 350 Unique visitor ... aduh, mama tak sampai tahap tu lagi... hihi

    ReplyDelete
  4. uv ciput sedut ayu lum layak. hihi

    ReplyDelete
  5. uv ciput sedut ayu lum layak. hihi

    ReplyDelete
  6. menarik tu kak.. terima aksih di atas perkongsian ini..

    ReplyDelete
  7. thanks for the sharing..sy tertarik nak buat jgk..:)

    ReplyDelete
  8. slamat thun baru, nice info sis :)

    ReplyDelete
  9. nice info..nak tanya, platform ni tak ganggu status gliteratti nuffnang ker??

    ReplyDelete
  10. @EB
    buat masa ni tak terganggu langsung..

    ReplyDelete
  11. baru jgk tau pasal benda ni, terima kasih, tapi mcm takut je nk mencuba

    ReplyDelete
  12. @baby comeltak perlu takut untuk mencuba...sebelum sign up boleh baca apa yang dinyatakan dalam website geniee..

    ReplyDelete
  13. Saya ada terima emel ni kak tapi tak sure nak terima ke tak. Kalau letak iklan ni tak ganggu ke Nuffnang kak?

    ReplyDelete
  14. ohhh...baru tahu...leh join nie......

    ReplyDelete
  15. Tak pernah dengar pulak pasal ni.tq share :)

    ReplyDelete
  16. Mcm2 cara org nk buat duit.zmn skrg ni...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top