40
Assalamualaikum

Barang nie dah selamat sampai 2 hari lepas...Tapi baru hari ni baru up entry..Bukan apa..Kemalasan untuk upload gambar dari tab ke computer nie..

Sebenarnya tuari Blog Coklateyes ada buat contest untuk mendapatkan satu minuman kesihatan yang dah terkenal sekarang nie.

Tak sangka pulak boleh terpilih...Many thanks to Blog coklateyes sebab pilih blog ni ye...hehehe
Inilah dia...dua paket Clinicell Oral Skincare
korang boleh baca maklumat lanjut tentang product Clinicell nie dari blog Coklateyes ni


sumber :sini
Sedikit info yang aku copy paste dari entry blog beliau tentang khasiat yang ada pada Clinicell Oral Skincare nie

1. mencegah penyakit kanser & penyakit yang berhubung kait dengan sel seperti strok & parkinson
2. melembap & memutihkan kulit
3. anti oksida & anti penuaan
4. mengurangkan kedutan & garis-garis halus
5. menggalakkan pertumbuhan semula kolagen
6. membantu keluarkan toksin dari badan
7. mengurangkan masalah sendi otot


Boleh tahan banyak jugak tu... paling aku berminat tu untuk penyakit kanser & penyakit yang berkaitan dengan sel. Bukan senang nak dapat penawar untuk penyakit tu kan? Ini sebabnya CLINICELL menggunakan bahan-bahan semulajadi yang berkualiti tinggi seperti AstaREAL P2AF Astaxanthin yang mana ciri kehebatannya seperti di bawah ni : 

- 6000 kali lebih kuat dari Vitamin C
- 800 kali lebih kuat dari CoQ10
- 550 kali lebih kuat dari Vitamin E
- 75 kali lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid
- 40 kali lebih kuat dari Beta Cerotene


wau....banyak kan khasiatnya....Tapi aku tak dpat nak merasmikan product yang aku dapat nie.. yelah faham-faham lah kan...Takut juga nak makan apa-apa.risau effect kat baby pulak...

Alhamdulillah..Dah selamat sampai pada rakan blogger aku..Cik Telinga Bulat kita tu..
Bak dia yang rasa...sedap ke tak...dari aku nak simpan banyak2 pun tak boleh jugak kan...

By the way thanks to blogger Inannie sebab pos kat saya...

Post a Comment

  1. tahniah...tp ye la kan time peknen takut nak makan supplement ni, akak mmg takut la hehehe

    ReplyDelete
  2. thniah ye :)
    bgus jgk produk ni kan..

    ReplyDelete
  3. tak pernah tgk lg produk ni..huhuh skrg byk sgt supplement utk kulit badan..kn pilih yg mn sesuai..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah kak.. jaga kesihatan ya

    ReplyDelete
  5. tahniah kak...
    murah rezeki mak buyung..hehehee

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum,..kisahsidairy,

    wahh... dapat hadiah daripada blogger terkenal.. alhamdulilah...moga terus menjadi blogger yg berjaya k..

    mselim3

    pls: sorry lambat balas komen kat sini.. terjah tetap terjah..

    ReplyDelete
  7. tahniah.. alhamdulilah..bertambah rezeki anda.. ;-)

    ReplyDelete
  8. tahniah sis..salam kenal :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum kak! alhamdullilah. taniah ye. akak, sheila pun rindu nak masuk blog akak. hehehe. thanks singgah blog sheila tadi. hihi :)

    ReplyDelete
  10. bestnya kak, macam-macam akak dapat.. :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum...

    tahniah KSD dpt hadiah.

    byk kelebihan jenama tuh kn..x pernah cuba lagi

    ReplyDelete
  12. wah beznye akak...produk mahai tuuu
    tahniah k..alhamdulillah..rezeki
    menabung sini-inti college

    ReplyDelete
  13. wah beznye akak...produk mahai tuuu
    tahniah k..alhamdulillah..rezeki
    menabung sini-inti college

    ReplyDelete
  14. Wahh. Murah rezeki akak. Tahniah.

    ReplyDelete
  15. join GA saya
    http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-stifazara.html

    ReplyDelete
  16. wahh...congratulation...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah.. tahniah Aida.. :)

    ReplyDelete
  18. bagus utk kesihatan tu,,tapi memandangkan sis pregy kenala puasa mkn mcm2 hehe

    ReplyDelete
  19. congrat! macam best jew produk nie. btw, hapy new year!

    ReplyDelete
  20. Tahniah dpt adiah..klik2 tabung aida :)

    ReplyDelete
  21. tahniah ye..murah betul rezeki dia..alhamdulillah

    ReplyDelete
  22. tahniah.. rezeki.. tapi tak boleh makan pulak kan..hehehe.. tak pe la lps bersalin nnti makan k.. nnti kita tunggu Cik TB review okey ke tak.. =D

    ReplyDelete
  23. Fiza pun dah dapat..tapi tak try lagi sebab tgh consume produk lain.

    ReplyDelete
  24. alamak !! baca entry akk nie baru teringat..hehehh yana belum up entry psl nie lg. boleh pulak terlupa ... **yana pon dpt..tp belum cuba lg ^^

    ReplyDelete
  25. tahniah kak, murah rezeki haa :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top