27
Assalamualaikum

wallpaper
Desktop wallpaper dah bertukar sekarang nie...Peserta trawal yang menyertai GIVEAWAY BIRTHDAY AZHAFIZAH pasti dapat Desktop Wallpaper nie...


Bagi korang yang nakkan Desktop Wallpaper Calendar 2014 nie boleh la pakat join GA dari Fiza

Klik link sini >>  GIVEAWAY BIRTHDAY AZHAFIZAH

Specialnya Desktop Wallpaper ni of courselah dari hasil tangan Fiza sendiri..Dan di tengah2 wallpaper tu diletakkan Nama Blog peserta..Comelkan.. Seriusly aku memang suka dengan hasil tangan dari fiza..Teringin satu hari nanti nak buat vector dengan fiza...tapi belum berkesempatan lagi..

So korang,jangan Lepaskan peluang untuk menyertai GA nie ye...







Post a Comment

  1. sama sis..kathy pun suka kerja sis fiza ni..cantik..dah lama dah follow dia ni..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida. sheila pun dah terima kalendar desktop ni. comel gak unik kannn :)

    ReplyDelete
  3. wah..cantik la kak..tahniah..sennag nk tgk kalendar

    ReplyDelete
  4. makasih kak saran yg diberikan :-)




    https://play.google.com/store/apps/developer?id=Kastari+Sentra+Media.+PT

    ReplyDelete
  5. cantiknya...suka tengok...
    good luck akak

    ReplyDelete
  6. sekali tgk cam cop ibu jari..heehhe cantik2

    ReplyDelete
  7. memang cantik...akak pun dah dapat....

    ReplyDelete
  8. wahh.bestnya,, japg nak join jugak la..

    ReplyDelete
  9. comelnya.. tahniah kak.. menabung ikea..

    ReplyDelete
  10. mmg terbaek wallpaper cmnie..
    nmpk lain.

    ReplyDelete
  11. memang smart skin desktop calender tu kak...

    ika singgah klik3 tabung...

    ReplyDelete
  12. kreatif bntuk kelender tu..

    ReplyDelete
  13. memang unik dan kreatif karya dia huhu

    ReplyDelete
  14. tahniah kak.. shad dapat juga.. lawa kan kak... hehe :)
    Ps: baby apa khabar.. hehe :)

    ReplyDelete
  15. congrats kak eda, dah tentu2nya creative wallpaper tu... ^_^

    ReplyDelete
  16. wuyo..untunglaaa..mst rindu farah kn kekek

    ReplyDelete
  17. ika singgah klik3 tabung akk :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top