32
Assalamualaikum

Sudah menjadi trend Di Malaysia dengan fesyen-fesyen baju wanita dari Korea Dan jepun sekarang ini.Ramai wanita yang suka bergaya dengan fesyen seperti ini.Melihat kepada fenomena KPOP sekarang ini,Mereka lebih tertarik dengan fesyen yang digayakan oleh pelakon dan penyanyi dari korea.Fesyen Negara itu menjadi sambutan masyarakat di Malaysia.

Kepada peminat Fesyen Korea,Pastinya mereka tercari-cari Penjual Pakaian Korea yang murah dan berkualiti.Rata-rata penjual mengambil inisiatif untuk menjual pakaian-pakaian dari Korea yang mendapat sambutan hangat di sini.Peniaga online juga tidak kurangnya,memilih untuk menjual fesyen pakaian tersebut.
Mereka yang menggilai fesyen korea ini,mencari peniaga-peniaga yang menjual fesyen korea harga murah kerana rata-rata peminat fesyen ini terdiri daripada remaja yang masih belajar.

Logo Esgesee.com

Esgesee.com adalah Pemborong pengeluar terbesar di Malaysia dengan harga murah dan berkualiti yang mampu untuk dimiliki oleh semua lapisan.Penggemar fesyen Korea tidak perlu ke kenanga Wholesale City,Mereka boleh terus membeli secara online melalui website Esgesee.com

Esgesee.com memberi Jaminan tiada kerosakkan,walaupun kecil pada pakaian.Mengamalkan servis yang pantas untuk pembeli-pembelinya membuktikan bahawa Esgesee.com adalah pemborong pengeluar fesyen korea yang terbaik.Sebelum menghantar pesanan kepada pelanggan pelanggannya,Esgesee.com akan memastikan pemeriksaan akan dilakukan pada setiap pakaian yang akan dihantar.
Esgee
Esgesee.com juga menyediakan dropship service kepada pelanggan pelanggannya bagi memastikan barangan yang di beli sampai ke tangan dengan masa yang tepat.
Mungkin ada wanita yang mencari baju sesuai dengan imej bertudung.Tidak perlu dirisaukan kerana Esgesee.com juga menjual baju lengan panjang sesuai di pakai dengan tudung.Wanita sememangnya suka bergaya,dengan itu Esgesee.com akan memastikan pakaian pakaian yang dijual memenuhi citarasa dan imej pengguna-penggunanya.

Anda juga tidak perlu risau lagi untuk mencari Korean Fashion wholesale kerana Esgesee.com memberikan harga yang murah,barangan yang berkualiti dan servis yang baik.

Untuk melihat fesyen fesyen terkini,anda perlulah ke website Esgesee.com untuk mendapatkan fesyen fesyen terkini dari Esgesee.com


esgesee
GREAT WORK+PERFECT SEWING!

Esgesee.com


Post a Comment

  1. bila badan montel shemontel mcm hakak ni,susah jugak nak bergaya

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum kak ida. cantik dan murah tapi baju senteng2 la. sheila nak cari online shop yang jual baju muslimah ke. baju maternity ke. ada link tak kak? bagi dekat fb sheila.. baju2 semua dah takleh pakai. mengecil ke mengecut baju2 tu. hihihi >_________<

    ReplyDelete
  3. ni yang semangat nak terjah ni..kot ade yang berkenan di hati.tq share kak :)

    ReplyDelete
  4. cantik jugak fesyen korea ni, tapi untuk remaja sesuai la kot.hihi

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum kak ida, nanti review blog akak akan keluar dalam masa 2 mgu ni. maaf sheila lambat, baru je lepas schedule entri2. hihi.

    ReplyDelete
  6. boleh terjah tengok-tengok mana berkenan....

    ReplyDelete
  7. wow nice sharing, lepas ni bleh la terjah, hihi

    ReplyDelete
  8. nak gak bergaya cam nie..hahaha...

    ReplyDelete
  9. Wahh.. lepas ni makin ramailah geng2 kpop kt malaysia ni hehee.. :D

    ReplyDelete
  10. wahhh...menarik semua nya...kalau akak pakai bukan lagi KPOP...berkepak terus terbang xpijak di bumi nyata lagi...pening2...hehee

    ReplyDelete
  11. Alahai, cantik2 nya baju kat situ,

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum dan salam singgah sini...nak jgk bergaya di tahun 2014 ni...

    ReplyDelete
  13. muja suka tengok je orang pakai baju korea,, tak kurus untuk muja sendiri pakai,, sedih gak la :'(

    ReplyDelete
  14. bestnyer...ni yg wt rambang mata ni

    ReplyDelete
  15. interesting kak! nanti kenit kenen kat hubby, kot2 kalau dia suka kenit pakai di rumah ke hehehehehe :D

    ReplyDelete
  16. hihi, baju gini ye.. kena fikir banyak ni, mama sekarang nak cari dress ala jubah, kot-kot ada yang boleh akak reviewkan ke nanti..

    ReplyDelete
  17. boleh cuba mana berkenan. sekali singgah pasti terpikat...

    ReplyDelete
  18. wah best2...harga pun ok tgk..affordable bg sy..hehe;)

    ReplyDelete
  19. menarik ni..nanti kita gi jalan-jalan ya!!!

    ReplyDelete
  20. kalau lah diorang ada jual utk saiz besorrrrrrrrr teringin jugak mak membeli nyer hehehehe

    ReplyDelete
  21. nk jugak try beli tapi saiz baju2 style korea nie kecik dan slim2..

    ReplyDelete
  22. kpoppers confirm minat ni tengok website tersebut...

    ReplyDelete
  23. baru tau psl website ni..nak singgahlah nanti

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top