40
Assalamualaikum

Salam pagi isnin semua..Pepagi nie dah semangat nak join GA dari Blogger Azhafizah..
Keterujaan bila tengok hadiah yang bakal dimenangi nanti,.,

Klik Banner nie untuk join

Haidah yang bakal diMenangi memang best...harap dapat salah satu dari hadiah-hadiah di bawah nie
TOP REFERRAL 1
Full Design Blog

TOP REFERRAL 2
Header Blog

TOP REFERRAL 3
Watermark

ENTRY KREATIF
Vector Potrait x 3 pemenang[Soft Copy only]

Bila korang join GA dari Azhafizah nie,korang juga layak menerima softcopy calendar 2014 desktop wallpaper...cantik tau...bolehlah ganti wallpaper nanti..


Jom join hari nie..Giveaway ini bermula pada 7:00 am 13 January 2014 dan akan berakhir pada 11:59 pm 7 February 2014.


Post a Comment

  1. selamat bersegmen sis..mcm best je nie

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum..Morning Kak.Thanks sudi join.All the best :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin...selamat bersegmen...Diana pun mcm nak join jgk...hehe..

    ReplyDelete
  4. menarik nie...selamat bersegmen....

    ReplyDelete
  5. good luck.. rajinya join GA :)

    ReplyDelete
  6. gd luck.. cik en baru nak join ni..

    ReplyDelete
  7. Aghhh ini harus join.. jap lagi nak buat entry ni..
    apa2 pun all the best sis!! mari kita sama2 join ;)

    ReplyDelete
  8. Mudah-mudahan berjaya dalam bersegmen huhu...

    ReplyDelete
  9. all the best kak, kenit bakal menyusul :)

    ReplyDelete
  10. all the best kak ida. menabung taylor.. :D

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum...kisahdairy,

    selamat bersegmen yer..

    mselim3

    ReplyDelete
  12. salam

    jom singgah blog saya. saya orang baharu dalam dunia blog ini. sempena pembukaan blog saya. pelbagai hadiah menarik saya sediakan. siapa cepat dia dapat. cepat sebelum terlambat www.detikilham.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. all d bez kak
    moga ade rezeki nanti

    ReplyDelete
  14. all d bez kak
    moga ade rezeki nanti

    ReplyDelete
  15. Good luck & Salam Maulidul Rasul 1435 Hijrah Aida...

    ReplyDelete
  16. menarik sangat segmen macam ni...

    ReplyDelete
  17. All the best for kisah c diary.. :)

    ReplyDelete
  18. singgah :)

    http://ilusi-fantasidunia.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum..datang sini melawat sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  20. SALAM...SINGGAH DR SEGMEN SAMA :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html
    MUNCUL KEMBALI ! ^_^
    HEHEHE..JOM BLOGWALKING ^_^

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html/

    ReplyDelete
  22. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  23. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  24. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. singgah dari GA yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Salam..singgah sini balas kunjungan..gud luck :-)

    ReplyDelete
  27. dri ga yg sama...
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top