Handphone GiveAway by Syuhada1981.com

Wednesday, January 01, 2014

Assalamualaikum

Klik banner nie kalau korang nak join ye..

Keterujaan untuk menjoinkan diri dalam GA by Syuhada nie...Sebab suka tengok handphone comel tu..
Hope boleh dapat buat collection...Santek!!!

Syarat-syaratnya mudah jerk

1. Buat satu entri yang bertajuk Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

2. Copy banner diatas dan linkkan semula ke entri ini.

3. Like Fanpage Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

4. Follow Blog Syuhada1981.com (boleh klik di sidebar)

5. Follow Google SyuhadaBaharudin (boleh klik di sidebar)

6. Follow Twitter @JustSyuhada (jika ada)

So let's Join...

You Might Also Like

36 Orang Komen

  1. gud luck.. henpon comel tu.. hehe

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya dalam giveaway ini kak.. :D

    ReplyDelete
  3. datang dari GA yang sama...

    http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  4. selamat bersegmen...akak pun dah join....

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Salam perkenalan , goodluck and jemput yea.
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/super-special-giveaway-by-alya-yaya.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2013/12/2013-end-giveaway.html
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html
    Hadiah : Louis Vuitton atau Gucci Handphone (bernilai RM450.00 setiap satu) + RM 50.00 x 4 pemenang
    -http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/01/new-year-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... Semoga berjaya buat anda. Jika ada rezeki tak kemana. Ada masa sudi-sudilah terjah di entri saya juga kerana saya datang dari giveaway yang sama.

    Handphone Giveaway By Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  8. macam menarik jer GA ni... semoga berjaya.

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum...gud luck ya..saya pun join juga...: JOM MENANG HANDPHONE

    ReplyDelete
  10. semoga berjaya
    datang singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  11. haii :) .BW dari GA yang sama .ada lagi GA yang menarik dan awesome .jom terjah sini -> http://sweetsourtheworld.blogspot.com/2014/02/senarai-giveaway-awesome-awal-tahun-2014.html .btw, goodluck !

    ReplyDelete
  12. Assalam perkenalan ..
    BW dan singgah dari GA yang sama .. done follow ..
    jumm balas2 terjah ..
    Handphone Giveaway by Syuhada1981com

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum ^_^

    Salam perkenalan :D

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.cikkmira.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum.. Good luck.. Dari segmen yang sama.. Jemput singgah..

    http://aindonashi.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  15. salam..hai sy pn dari segmen yg same
    http://ierasha222.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  16. Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  17. gud luck , hope awak sudi blogwalking back :')

    http://www.mojatcerewet.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai