16
Assalamualaikum

Sudahpun berada di hujung minggu....Seronoknya kalau dapat bercuti hari nie..
En..husband bercuti hari nie..Nasib baik aku halfday hri nie..Boleh lah luangkan masa bersama nanti...Cadangnya hari nie nak pergi ke tesco..Nak cuci cuci mata..
Nak shopping pakaian sikit..Sejak dah tak boleh nak pakai seluar jeans nie,berpakaian juga terbatas..
Lebih kepada baju kurung.Nak pakai seluar pun tak boleh la pakai seluar jeans...Kena pakai yang loose...Kena pakai seluar seperti palazo tu...Barulah rasa selesa...

Ada yang bekerja hari nie??? Mulalah malas nak menaip entry hari nie..Ada kerja sedikit yang nak di uruskan.Hari nie Nak blogwalking sebanyak yang boleh..Lately nie tak ramai kunjungan dari sahabat blogger..Entah ek...tak tau kenapa.Sebab aku kurang buat entry kot..
Mybe,apa yang aku tau ramai blogger di Malaysia nie terdiri daripada mereka yang masih bersekolah dan belajar.Masa 2 bulan lepas blog nie memang rancak..mereka yang datang lebih dari 1k setiap hari.Tetapi masuk tahun baru,agak berkurangan sedikit..Usaha nak kena lebih kan..mengharap???? perlu ker?
bagi aku perlu untuk memastikan blog di tahap yang selesa.Nak mencapai impian aku untuk terima gaji bila duduk di rumah sahaja...mybe 3 tahun lagi kot...Sebab tu aku nak blog aku berada di keadaan selesa...Ramai yang menyinggah..ramai yang suka blog nie..Tapi blog nie hanya blog peribadi..Tak ramai yang mencari kan...

Eh...Dah melalut pepagi nie...Start nak buat kerja...lepas rehat nanti dah boleh blogwalking ye..

Thanks kat korang yang sudi menjenguk blog aku...

Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak, first time sheila kerja hari sabtu. haha nak belajar akaun harini. hehehe selamat berdating yee :)

    ReplyDelete
  2. selamat bekerja sis..dah nak tukar penampilan la nie kan sis..

    ReplyDelete
  3. eh! kita pun nak pergi tesco jap lagi... wahh, jumpa nanti tegur-tegur mama kak, mama ni rabun, lembab sikit nak cam orang..

    ReplyDelete
  4. selamat berhujung minggu kak..jagn lupe shopping hari ni bawak beg besar kak..hari tanpa plastik kan..hehe..xpe kak,yg penting berblogging happy sambil boleh jana pendapatan.InshaAllah

    ReplyDelete
  5. Bini aku kerja hari sabtu... Tak Syok betul... Kena jaga anak...

    ReplyDelete
  6. Salam sabtu Aida.. menabung ikea sini.. :D

    ReplyDelete
  7. kita singgah malam kat sini...syoknya dapat shoping..

    ReplyDelete
  8. IM pun tengah cuba2 pakai palazo. Hehe

    ReplyDelete
  9. semoga kak dan baby sihat selalu.. semoga kak terus success dalam blogging.. :D

    ReplyDelete
  10. usaha lagi kak.. bila dah stabil mmg tak yah kerja dah.. >_<

    ReplyDelete
  11. mmg kna ubah dah penampilan... xpe demi baby kan.. :)

    ReplyDelete
  12. untuk orang macam ika, hari2 ada je kerja, tak pernah bercuti..even cuti pun rutin tetap macam biasa hewhewhew

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top