Jom Naikkan Trafik Blog 2014!

Thursday, January 09, 2014

Assalamualaikum


 
Sesiapa yang nak menaikkan traffic blog untuk awal tahun ni boleh la join ni...Jom Naikkan Trafik Blog 2014 yang dianjurkan oleh Mak dara..Tak Kenal Mak dara..Boleh klik sini Siapa Mak Dara???

Selamat datang kepada korang yang menyinggah di blog aku nie..Blog ini merupakan blog personal yang menceritakan tentang suka duka kehidupan si pemilik Blog.Bukan itu sahaja.Blog ini juga adalah blog review product kecantikkan dan Kesihatan..Untuk korang yang baru terjah blog nie,Salam perkenalan dan kepada rakan blogger yang sudah lama mengenali diri ini,Terima Kasih tak terhingga diatas kunjungan kunjungan yang tidak jemu jemu untuk memberi komen dan menjadi pengkritik..ececeh..macam retis pulak..

                                               NOTA PENTING!!
Jika anda telah menyertai segmen ini anda perlulah terjah ke blog blog yang bakal mak berikan listnya nanti dengan sebanyak mungkin ye dan jangan lupa untuk tinggalkan jejak anda di blog itu.. Dan jika blog anda menerima lawatan dari yang menyertai segmen ini anda haruslah membalas lawatan mereka itu.. Dengan cara itu kita dapat membantu dalam menaikkan trafik blog sesama kita ..
Psttt.... Dari pengalaman mengadakan segmen beberapa kali tak berapa lama yang lalu, para peserta bukan sahaja mendapat menaikkan trafik blog mereka malahan ada juga mendapat follower baru dan lebih penting mendapat ramai kenalan baru.. so apa lagi moh le join ;)


You Might Also Like

51 Orang Komen

  1. tgh free ni... boleh la nak join sekali..:-)

    ReplyDelete
  2. terima kasih sebab sudi join segmen Mak Dara ni ye.. Mudah2an dapat menaikkan trafik sesama kita dan yg paling penting dapat mengukuhkan ukhwah antara kita insyaa allah..

    ReplyDelete
  3. haha nti jng lupa singgah blog kita taw..ada yang menari utk 2014

    ReplyDelete
  4. balas kunjungan dari segmen yang sama :D

    ReplyDelete
  5. aloha!!!!slamat2 berkenalan
    ~pn supik~

    ReplyDelete
  6. balas lawatan dr segmen mak dara http://www.phat.my/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ..
    Selamat Bersegmen
    TERJAH sini dr Segmen Yang Sama
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  8. semoga berjaya kak ida :)
    tingkat trafik blog...

    ReplyDelete
  9. Singgah sini ye dari segmen mak dara :)

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen ;)

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  11. Singgah dr segmen yg sama... Thanks singgah blog sy...

    ReplyDelete
  12. datang singgah dari segmen yang sama..
    nuffnang click also done.
    selamat bersegmen. :)

    http://www.syuhada1981.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  13. menarik nie.. nnt ada masa Fiza nak join.. slmt bersegmen kak..

    ReplyDelete
  14. alahai nak join tapi kekangan masa plak yg membatas kan ... :(

    ReplyDelete
  15. Fiza join jugak..Singgah dari segmen Mak Dara.

    http://www.azhafizah.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  16. singgah dari segmen Mak Dara :) jemput singgah blog syira ye..tq

    ReplyDelete
  17. Assalammualaikum,,,kisahsidaury,

    selamat bersegmen k.. moga dapat tambah kenalan..

    mselim3

    ReplyDelete
  18. Lawatan balas dari segmen yg sama... TQ

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum,datang dr SEGMEN MAK DARA! singgah dan follow sini.moga perkenalan ini boleh mengeratkan lg ukhwah kita sesama blogger.Amin.

    ReplyDelete
  20. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  21. Singgah dari segmen yang sama. =)

    http://zack-hoya.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html?showComment=1389315945965#c7955046344653586447

    ReplyDelete
  22. selamat bersegmen and happy bw :) fae singgah dari segmen yang sama.

    ReplyDelete
  23. Dtg dari segmen MD sambil naikkan trafik. Dah lama follow sini..hehehe...

    http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  24. salam... mia datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  25. Salam,membalas persinggahan dan dah follow juga :)

    http://100pelukis.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  26. Hi,

    Saya membalas kunjungan awak.
    Terima kasih kerana menjadi follower.

    www.lizrohaizat.com

    ReplyDelete
  27. salam tuan tanah ;)
    kunjungan hormat dari http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    sudah menjadi pengikut setia blog ini. keep blogging dear =)

    ReplyDelete
  28. kunjung mengunjung
    eratkan taulan

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum..Abak datang singgah @ balas kunjungan...
    rupanya abak dah Follow sini,dari segmen yang sama.. salam ukhuwah fillah..

    http://lorong-cinta.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum...
    Salam Ukhwah Fillah ...
    Balas Kunjungan Eratkan Ukhwah ..
    http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  31. datang menjalinkan persahabatan :)

    http://cekjejaricomel.blogspot.com/2014/01/segmen-jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  32. Terbang hinggap di sini seketika, menjalin ukhwah bertunjangkan maya... Salam Kenal`

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  33. Salam Perkenalan, Datang melawat ke blog comel ni. Hehe. Datang dari segmen yang sama. Jemput singgah ke Blog saya. :)
    MZG

    ReplyDelete
  34. datang sini singgah dari segmen yang sama uhuhhu :) Sala kenal

    ReplyDelete
  35. YB datang dari segmen yang sama...

    http://yangbaik.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    TQ

    ReplyDelete
  36. Salam perkenalan..
    Singgah blog walking disini

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  37. Salam Ukhwah....


    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum... dari segmen mak dara.. singgah dan follow sini .. moga perkenalan ini boleh mengeratkan lagi hubungan ukhwah sesama kita :)

    http://arinacamaro.blogspot.com/2014/01/jom-naikkan-trafik-blog-2014.html

    ReplyDelete
  39. Salam...dari segmen yg sama berkunjung balas..

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama...:)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai