22

Assalamualaikum

Sebenarnya entry ni patut di publish semalam.Tetapi disebabkan tenet sangat lembab, jadi entry ini tergantung.

Disebabkan keboringan kat rumah, aku ikut mak pi bank.Lepas pi bank, mak ajak pekena bakso di Tasik Bandar Penawar.
Tapi Bakso rasanya so so je...Tak seperti diharapkan.Di tambah pulak tak boleh nak makan terlalu pedas, jadi bakso tu menjadi biasa biasa je...hihi..
Disebabkan mak yang belanja makan, so..memang best...Just snap gambar makanan je, sebab empunya blog ni pun so so je keadaannya...

Post a Comment

  1. ika tak pernah makan bakso ni...dia macam bihun sup biasa jugak ke acane? huhuhu

    ReplyDelete
  2. Bakso bola melaka yg paling popular di melaka.Klu dtg melaka blh singgah :)

    ReplyDelete
  3. berapa harganya tu? kalau kat melaka semangkuk RM 5.00 tapi ada kedai yang jual RM 6.00....

    ReplyDelete
  4. emmm nmpk pucat je sis bakso tu :)

    ReplyDelete
  5. Bila makan mee kita suka menghirup kuah sambil makan segala perasa..last-last mee tinggal..he.he

    ReplyDelete
  6. dah macam bihun sup rupanya..maybe meatball yang besar tu xde ke?tu yang kureng kot kak..

    ReplyDelete
  7. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  8. mama bakso ni boleh la.. kuip bebola dia je.. hihi

    ReplyDelete
  9. Sama la smlm pn farah makan bakso jugak.. tp bakso farah sedap..hehehe

    ReplyDelete
  10. wah nampak mcm sedap, dlu pernah mkn, tp xtaw rsa bakso sebetul-betulnya dri indon mcm mna..:)

    ReplyDelete
  11. sedapnye kak..hmmmmm..lama dah x layan bakso ni..menyelerakan!
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  12. ya allah sedapnya baksooo <333
    nak gakk ughhhhh

    ReplyDelete
  13. Fuhh.. lama tak pekena bakso...

    ReplyDelete
  14. First time tengok bakso macam tu sebab biasanya bakso pakai mee bukan mee hoon.

    ReplyDelete
  15. oohh yang ni mihun pulak ye. Biasa dia letak suhun tu kan?

    ReplyDelete
  16. bakso....dah lama tak makan bakso...

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top