26
Assalamualaikum

Selamat pagi korang...Alhamdulillah...Kita menyambut Maulidur Rasul Hari ini 14.01.14-1435H.Cantikkan no tu..


Pastinya ramai yang bercuti hari nie,Tapi tidak aku..Aku still bekerja hari nie..En.Husband je bercuti hari nie..
Ramai ke bloggerians yang bercuti hari nie..Apa aktiviti korang hari nie...

sumber:google

Marilah kita perbanyakkan selawat hari nie ye

“Sesiapa yang mengucapkan selawat kepadaku satu kali, maka Allah akan berselawat baginya sepuluh kali, dan digugurkan sepuluh kesalahan (dosa)nya, serta ditinggikan baginya sepuluh darjat/tingkatan (di syurga kelak).” [HR An-Nasa’i No. 1297, Ahmad, sahih.]

 

Post a Comment

  1. JOM JOIN KEMPEN DAN SEGMEN BLOGGER BERSELAWAT ^_^
    SAMA SAMA KONGSI ILMU :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/kempen-dan-segmen-blogger-berselawat.html

    ReplyDelete
  2. Salam Maulidur Rasul.husband fiza pun kerja hari ni.

    ReplyDelete
  3. Salam Maulidur Rasul kak..
    sama la kita kena keje..
    jeles plak laki ngan anak2 dok kat umah..huhuhu..ape boleh buat..redho jer la..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak, kami suami isteri kerja. hehe. dok office buat kerja la sambil layan blog. hehehe

    Salam Maulidur Rasul, mari berselawat :)

    ReplyDelete
  5. Salam Maulidur Rasul...sya bekerja hari nie, sedey sangat...

    ReplyDelete
  6. Salam Maulidur Rasul , sy bercuti hr ni..x kemana2 pn.

    ReplyDelete
  7. Salam Maulidur Rasul akak. Selawat dan salam buat Rasulullah S.A.W :]

    ReplyDelete
  8. Salam Maulidur Rasul dan selamat bercuti

    ReplyDelete
  9. salam maulidurrasul,selamat bercuti juga =)

    ReplyDelete
  10. anis singgah..
    salam maulidur rasul jugak.. ^,^

    ReplyDelete
  11. salam maulidur rasul.....
    akak pun keje ler hari ini.....

    ReplyDelete
  12. Hiii akak yang cantik :) Jemput join segmen ni :

    http://yayahmiss93.blogspot.com/2014/01/daya-sixths-giveaway.html

    ReplyDelete
  13. salam maulidur rasul.. bersama kita berselawat ke atas baginda rasullullah saw.. :D

    ReplyDelete
  14. Fiza bercuti hari ni.. Salam maulidur rasul kak...

    ReplyDelete
  15. Salam Maulidur Rasul 1435H...
    Selawat dan salam buat junjungan besar Nabi Muhammad SAW.

    ReplyDelete
  16. Selamat menyambut Maulidurrasul buat Aida sekeluarga.. :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top