20
Assalamualaikum

Baru sempat nak up entry...Padahal dah 2-3 hari jugaklah dapat.. Tak sempat nak snap gambar.. Ni pun pakai camera tab..Tak berapa nak cantik sangat..Atau aku tak pandai nak snap gambar..hehehe

Apa pun terima kasih kat dua blogger nie yang memberikan aku Bookmark calender,Name Card Blogger,Keychain dan Calender Poket..

Memang selalu dapat dari dua blogger nie.Rasa bertuah pulak,,

Dari Blogger Hazwan Hairy >>> www.hazwanhairy.com
Thanks tau bagi akak nie..Walaupun akak tak selalu nak menjengah ke blog dia,Ni disebabkan company/computer aku bermasalah untuk masuk link blog beliau...Tapi kalau berkesempatan di rumah,aku terjah jugak..hihihi

Ni pulak dari blogger shida >>> www.duniashida.com
Aku pun rajin dapat hadiah dari Shida nie..Eh..berkenan sangat dengan doodle kat namecard tu..
Calendar pocket tu pun cantik tau.. Biasalah warna kegemaran shida adalah biru...hehehe...Ye kot

Yeay...Dah penuh satu kotak barang-barang yang dihadiahkan blogger kepada aku..Insyallah..akan aku simpan... Tu..tu.... yang dalam kotak Hishop tu..Penuh satu kotak tu key chain dan kad blogger...


Thanks korang...Eh...sape nak bagi lagi...boleh bagi...aku terima dengan hati yang terbuka...wakaka..

Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak. bestnya dapat kalendar. baru teringat kat rumah takda kalendar. heeee

    ReplyDelete
  2. untungnya .. tak lama lagi penuh lah kotak hadiah tue. ^^ .. klik2 IKEA

    ReplyDelete
  3. wau bestnye dpt kalendar..tahniah..

    ReplyDelete
  4. bertuah badan selalu dpt gift dari blogger..

    ReplyDelete
  5. rezki jgn d tolak kan sis hehe

    ReplyDelete
  6. akak pun dapat dari shida jugak cantik bookmarknya....tahniah dear....

    ReplyDelete
  7. tahniah, ika pun ada dpt dri shida..:)

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. semoga Aida terus sukses.. :)

    ReplyDelete
  9. Bestnya. Murah rejeki ibu mengandung ni...hehehe...

    Kat office saya pon x boleh buka blog yg .com

    ReplyDelete
  10. best nyer dpt gift. erat kan sillaturahim :-)

    ReplyDelete
  11. wahh bestnya dapat hadiah dari blogger.fiza takde pulak calendar nak bagi..belum print lagi..huhu

    ReplyDelete
  12. banyak tu kalau dah penuh satu kotak.. tahniah2...

    ReplyDelete
  13. Wah banyak dapat hadiah yer.. tu namanya murah rezeki.. =D

    ReplyDelete
  14. tahniah..cik nor dapat gak dari shida..:)

    ReplyDelete
  15. beruntung kak, boleh buat koleksi ni :D

    ReplyDelete
  16. cantik! dah boleh gunakan dah tu :)

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top