WW : Bilik Hijau Berikan Ketenangan

Wednesday, January 08, 2014

Assalamualaikum


WOW!!!!!!
nak bilik macam nie jugak

Patong,Pucket Thailand

You Might Also Like

26 Orang Komen

  1. Cantik.. terang & segar.. best.. :)

    ReplyDelete
  2. cantikla sis..nampak tenang & damai je

    ReplyDelete
  3. cantik dan tenang je tengok bilik warna hijau macam tu kak.. boleh buat untuk bilik baby nanti..

    ReplyDelete
  4. cantiknyaa..cool.. dua color pun je nampak simple.. Green Apple + white ;)

    ReplyDelete
  5. wah memang menarik lah kak ida...

    ReplyDelete
  6. cantik sangat, mesti tidur lena nie...

    ReplyDelete
  7. hotel ke ni... teringat epal...hheee

    ReplyDelete
  8. tenang jiwa dan raga klu dapat bilik camni..

    ReplyDelete
  9. Look fresh..pas tu buat aquarium kat kepala katil tu bentuk U terbalik..ossemm!!

    ReplyDelete
  10. waaahhh.. hijau.. betul tenang.. :)

    ReplyDelete
  11. walaupun hijau bukanlah favorite color kita..tapi yang ni nampak macam best pulak!!!

    ReplyDelete
  12. cantik..pasti tenang je bila berada dalam bilik tu :)

    ReplyDelete
  13. cantiknya.sejuk mata memandang dan rasa relaks je dok dalam bilik camni :)

    ReplyDelete
  14. Hijau adalah salah satu warna di syurga... Indah, nyaman dan segar!

    ReplyDelete
  15. hijau epalnya kalau ditembak lighting memang cantik...

    ReplyDelete
  16. gabungan hijau epal dan putih.. cantiknyer...

    ReplyDelete
  17. gabungan warna yang cantik dan nampak ceria :) tenang je kalau bilik gini..

    ReplyDelete
  18. gabungan warna yang cantik dan nampak ceria :) tenang je kalau bilik gini..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

DISCLAIMER

A blog Kisahsidairy.com is a personal blog.
The Opinions expressed here represent my own .
In Addition,my thoughts and opinions change from time to time I consider this is neccesary conseguenve of having an open mind
Email me at sitirohaida81@gmail.com
"BEST VIEW WITH GOOGLE CROME - COPYRIGHT 2017"