Post a Comment

  1. Cantik.. terang & segar.. best.. :)

    ReplyDelete
  2. cantikla sis..nampak tenang & damai je

    ReplyDelete
  3. cantik dan tenang je tengok bilik warna hijau macam tu kak.. boleh buat untuk bilik baby nanti..

    ReplyDelete
  4. cantiknyaa..cool.. dua color pun je nampak simple.. Green Apple + white ;)

    ReplyDelete
  5. cantiknya.. tenang mata memandang

    ReplyDelete
  6. wah memang menarik lah kak ida...

    ReplyDelete
  7. cantik sangat, mesti tidur lena nie...

    ReplyDelete
  8. hotel ke ni... teringat epal...hheee

    ReplyDelete
  9. tenang jiwa dan raga klu dapat bilik camni..

    ReplyDelete
  10. Look fresh..pas tu buat aquarium kat kepala katil tu bentuk U terbalik..ossemm!!

    ReplyDelete
  11. waaahhh.. hijau.. betul tenang.. :)

    ReplyDelete
  12. walaupun hijau bukanlah favorite color kita..tapi yang ni nampak macam best pulak!!!

    ReplyDelete
  13. cantik..pasti tenang je bila berada dalam bilik tu :)

    ReplyDelete
  14. cantiknya.sejuk mata memandang dan rasa relaks je dok dalam bilik camni :)

    ReplyDelete
  15. Hijau adalah salah satu warna di syurga... Indah, nyaman dan segar!

    ReplyDelete
  16. hijau epalnya kalau ditembak lighting memang cantik...

    ReplyDelete
  17. gabungan hijau epal dan putih.. cantiknyer...

    ReplyDelete
  18. gabungan warna yang cantik dan nampak ceria :) tenang je kalau bilik gini..

    ReplyDelete
  19. gabungan warna yang cantik dan nampak ceria :) tenang je kalau bilik gini..

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top