22
Assalamualaikum


Dunia blogging dah macam kita berkawan dengan kawan kawan kita di alam nyata.Cuma bila di alam maya kita taklah bertemu empat mata dengan mereka..Boleh juga dikatakan persahabatan jarak jauh.Contohnya dlam kita berblogging nie,tak semestinya kawan blogger kita tu satu tempat dengan kita.Mestilah di merata tempat Di Bumi Allah nie..Ada ke yang duduk kat planet asing..Angkat tangan.. hehe
sumber:fb
Bila berblogging, setiap hari kita akan kenal siapa kawan kawan yang selalu menyinggah dan memberi komen di dalam blog.Bila dah hari hari,seakan akan boleh menghafal siapa yang tak komen kat blog hari ini..Wah sampai macam tu sekali kan.
sumber :fb

Dan dari situ aku terperasan  ada seorang blogger lelaki yang dulu rajin sesangat menyinggah ke blog aku ni..hehe..bukanlah famous mana pun blog ni..Tapi kalau takat blogger2 biasa tu kenal la..Tu pun boleh kira dengan jari je lah.
Pernah juga tanya dia melalui emel..tapi takde jawapan..Selalu singgah blog,tapi blog tak berupdate..
Apa khabar dia agaknya..Korang kenal tak blogger nie

ke aku yang tak tau dia dah bertukar blog..isk..isk..yelah dulu dia rajin tanye aku pasal kaki patah,sebab masatu pun kaki dia patah jugak..Adalah sharing pengalaman2 yang aku dapat untuk membaik pulih kaki aku tu.Dia antara blogger yang rajin menerjah..betul tak..emmm...apapun yang terjadi,walau di mana pun dia,kita doakan yang terbaik untuk Fais..

Harap dia akan kembali berblogging kan...eh..best tak tajuk entry aku..langsung tak mesra SEO kan..hahaha...






Post a Comment

  1. Assalamualaikum kak ida.. betul. sheila pun selalu cari rakan blogger yang tiba2 menghilang.. mana ntah. tapi kita mesti tercari2 kelibat sahabat blogger yang kita rapat kan...

    ReplyDelete
  2. salam singgah. dulu saya pernah 1 1/2 tahun menghilang daripada dunia blogging. seksanya perasaan takleh berblog. tak tergambar. sekarang alhamdulillah dah kembali ^_^

    SKA memang dah lama menyepi kan....

    ReplyDelete
  3. blog dah sebati dgn hidup nih.. ekeke.. takleh tinggal lappy kejap pon.. ekekkee.. :)

    ReplyDelete
  4. Hehe, bila org yg sllau komen tak komen, mmg tertanya2 sikit kan ;)

    ReplyDelete
  5. ada blog ni best sbb boleh kenal2 kawan2 yang jauh..lepas tu kalau pergi mana2 boleh jumpa dgn blogger ni blogger tu. best sgt. saya pun dah kenal dah siapa yang selalu singgah dan komen. rasa mcm rapat je walaupun tak pernah bertentang mata..

    ReplyDelete
  6. ye la kak, agak lama fais tak menjengah kita di sini. Semoga dia baik-baik aja walau dimana berada.

    ReplyDelete
  7. Fais SKA dah lama xupdate entri...terus senyap begitu sahaja. Xtau apa puncanya. Ya...dia dulu sgt rajin bw. Kalau ada berita darinya...inform ye!

    ReplyDelete
  8. ye la senyap je fais sekarang ni. harap beliau sihat dan kaki da beransur baik :)

    ReplyDelete
  9. Ye kan..sibuk agaknya fais.dulu selalu singgah blog kathy juga.

    ReplyDelete
  10. a'a da lama dia x post entry >.<

    ReplyDelete
  11. Ada,tengah sibuklah tu agaknya. Apa pun saya sendiri sekarang dah jarang dapat berblogwalking dan rasanya dah lama tak singgah ke mari. Apa kabar Siti ?

    ReplyDelete
  12. Mmg kita akn perasan abnrnya...

    ReplyDelete
  13. Betul tu Aida.. saya perasan juga lama dah dia tak de.. dulu selalu singgah menyingah.. meriah.. harap2 dia baik2 je & mungkin sibuk skrng ni dgn urusan kerja & kehidupannya..

    ReplyDelete
  14. Kita doakan yang terbaik untuk beliau

    ReplyDelete
  15. sy pun mencari cari dimanakah faiz ni. apa khabar lah dia. moga faiz sentiasa sihat hendaknya

    ReplyDelete
  16. haah masih kenal dulu blogger faiz nie selalu menyinggah masa awal kemunculan blog lia..skrg mcm bloger faiz menyepi

    ReplyDelete
  17. dah lama jugak tak menyinggah blog faiz...dia bz kot...

    ReplyDelete
  18. dah lama juga tak dengar khabar berita bloger fais.. semoga beliau sihat selalu..

    ReplyDelete
  19. ade jugak mencari mereka yang menyepi ni..xjumpe²

    ReplyDelete

✿ Terima Kasih kerana singgah di Blog Ini
✿ Segala komen anda amat dihargai

 
Top